Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért hordják le ofőt, én meg...

Miért hordják le ofőt, én meg miért pont az ellenjezőját látom?

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim és a szüleim is azt mondják hogy az ofőm nem ér semmit sem és mindig csak kerítő választ ad.

De én sokat beszéltem már ofővel és én nem így láttam, csak elvakítana a rajongás?

Jóba vagyok vele és sokat beszéltünk a nyári szünet alatt de már eltelt 24 óra és még meg sem n3zte hoy mit írtam neki, eddig még nem volt ilyen.

Az oké hogy sok a dolga és vagy csak reggel olvassa el vagy csak este vagy éjszaka de most még mindig nem olvasta el...

Az osztály csoportba is írtak és azt pedig látta 2x is...

Az van bennem hogy nem szeretne velem beszélgetni...

Azt kell még tudni hogy egy népszerű emberről van szó, tehát sok üzenetet kap...

Csak én gondolom azt az osztályból hogy normális, jó fej,stb... De mások meg csak rosszat állítanak róla és most nem tudom hogy ez nekem nem tűnik fel hogy ő rossz ofő...

Azt mondta anya hogy a szülői abból állt hogy elmondja mi volt vele gyerekkorában meg elmondta hogy miért hiányzott a suliból egy ideig mindezt részletesen.

Az osztályról is mondott pár dolgot...

Rólam meg mimsig csak annyit mond hogy csöndes, visszahúzódó, mosolygós lány vagyok.

Rajtam kívűl senki nem bízik meg benne.

Belátom hogy ezek tényleg rossz dolgok amiket most leírtam de egyszerűen nem értem magamat...

Most nagyon rossz érzés tölt el emiatt...

Kérem szépen aki tud az segítsen nekem.

2017. aug. 23. 19:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert rossz osztályfőnök, még nem jelenti azt, hogy rossz ember. Tehát neked lehet szimpatikus, ha nem csak az osztály ügyes-bajos dolgairól beszélgettek, hanem más, teljesen átlagos témákról is. Viszont akiknek ez kimaradt, azok csak azt látják, hogy az ő szempontjukból nem hasznos, nem produktív, így panaszkodnak. A két dolog teljesen független egymástól. Nem baj, ha rossz ofőnek tartod, attól még kedvelheted. :)
2017. aug. 23. 20:07
 2/4 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy én pont az gondolom hogy jó ofő, de mások pedig nem ezt gondolják.

Igen, vannak zűrös dolgai de én szerintem jó ofő.

2017. aug. 23. 20:34
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor elfogult vagy, mert kedveled, mint embert. :/
2017. aug. 23. 20:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, köszönöm szépen a segítségedet!
2017. aug. 23. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!