Mit tegyek ha lebuktam puskázás közben? És ez pont az osztályfőnöknél történt
Figyelt kérdés
Tudom nem szép puskázni, de most rá voltam kényszerülve. Osztályfőnököm észrevette. Mit mondjak neki?2015. nov. 6. 14:42
1/6 anonim válasza:
Kérj bocsánatot, ajánld fel, hogy megtanulod az anyagot, és lefelelsz közben. Meg azt is mondhatod, hogy megbántad, és többet nem csinálsz ilyet.
2/6 anonim válasza:
Most is ott áll fölötted és várja, hogy megszólalj? Ha igen, akkor "csak idézni akartam". Ha nem, akkor semmit. Miért kéne bármit is mondanod? Csaltál, lebuktál, ezt értékeli ahogy értékeli (egyből karó, vagy a lebukásig értékeli a dolgozatot). Legközelebb megtanulod vagy ügyesebben puskázol.
3/6 anonim válasza:
"Ofi várj! Kiírom gyakorira pill."
4/6 A kérdező kommentje:
Nem most történt, hanem délelőtt. Dolgozatírás közben nagyon nézte az osztályt és amikor cserélgettem a puskákat akkor elkezdett egy lapra írni valamit. A többiek azt mondják hogy felírt valakit mert látta hogy valaki puskázott. De nem csak én puskáztam. Nagy a sejtésem hogy engem észre vett.
2015. nov. 6. 14:52
5/6 anonim válasza:
Ez diák dolog. Ha normális a tanár akkor kellően büntet érte mondjuk adott dolgozat egyessel, de nem veszi személyes sértésnek. Egy puskázással te arra mész hogy tanulás nélkül vagy minimálissal szerezd meg a jó jegyet. Esetleg hogy tanultál, de biztosra mész. A tanárnak munkája a puskázást kiszűrni és ha tudja büntetni. De nem hiszem hogy ezen túl ő rágódna rajta hogy te puskáztál. Tudomásul veszi, mindenki puskázik, ez nem személyes dolog hogy haragudna rád vagy bocsánatot kellene kérni. Te kockáztattál, ha nyersz akkor kapsz egy jó jegyet, de lebuktál ezért rosszat kapsz. Ennyi, nem hiszem hogy ő lelkizne rajta. Felsőoktatásban meg szinte mindenki puskázik. Szerinted nekem mennyire esett le az állam amikor suli első lány mutatta meg a trükkjeit hogy miként is írja meg a dolgozatokat. Hidd el, nem tisztességes módszer volt.
6/6 anonim válasza:
Be ne valld. Majd kitalálsz valami kamut. Hogy egy szabószámlát nézegettél. Ha nincs bizonyíték, nem ért tetten, akkor fújhatja. És ne felejtsd el tökéletesíteni a tudásod. Gyakorolj otthon, hogy tudnál hatékonyabban puskázni. Rengeteg módszer van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!