Most akkor elhitte nekem a tanár?
Figyelt kérdés
Nemrég,pár perccel írtunk dogát infóból.Én megtanultam az egészet teljesen (mind az 5 oldalt),de nem emlékeztem teljesen az egyik szabályra,ezért amikor a tanár hátrament belekukucskáltam a füzetembe,de pont akkor mögöttem volt és elvette a dogám.Azt mondtam,hogy nem puskáztam(mivel csak belenéztem,csak akartam),a tanár meg azt,hogy de igen.Kicsit beparáztam,mivel 15 év alatt eddig csak 1-szer puskáztam,2.ban.De akkor is csak azért,hogy ne okozzak csalódást a tanáromnak.(nem tudtam mi a főnév és a köznév)Amíg a többiek dolgoztak én oda mentem a tanárhoz és azt mondtam neki,hogy felelhetek neki most rögtön,ha akarja,ha nem bízik bennem.Az egész leckéből.Ő azt mondta:fogok is....Óra végén megkértem,hogy feleltessem,ő ellenezte és azt mondta,hogy az előző dolgozatom 4-es lett.Bevallottam neki,hogy csak 1-szer pislantottam bele a füzetbe és azt hiszem elhitte nekem.Azt is mondta,hogy következő órán felelek,amibe beleegyeztem.De én megmondtam neki,hogy akkor 1 hetet ad nekem megtanulni,mivel én puskáztam???Érti tanár úr,hogy mire gondolok.Én megtanultam az egészet,most akarom elmondani,hogy bizonyítsak.Szerintetek most mit gondolt ez a tanár?Többet nem próbálok meg puskázni!!2014. nov. 5. 15:38
1/6 anonim válasza:
Azért adott 1 hetet , mert addigra az osztály elfelejti. Nem akar feleltetni, mert sztem elhitte neked hogy csak 1 szer néztél bele vagy nem is puskáztál, de mivel lebuktatott nem mondhatta az osztály előtt, hogy okés kisfiam, ez nem gond. Így felhizta nevelő célzattal h feleltet, de nem akar. Persze mivel cidrizted h felelni akrsz, lehet nem tud majd mást tenni hogy védje a tekintélyét mint lefeleltet az osztály előtt, h ne csináljon segget a szájából. Amikor lebuktál semmit nem kelltt volna mondanod. Ráhagyni. Ő is rád hagyta volna. :)
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!Már megbántam,amit tettem.Remélem megnyerem a bizalmát.:\
2014. nov. 5. 15:50
3/6 anonim válasza:
Szerintem látott már ilyet. Azzal nyered vissza a bizalmát, ha többet tényleg nem puskázol. Ne legyen már ilyen megfelelési kényszered, még sok van hátra! :) Nem biztos, hogy fog feltetni, neki az is elég, ha ezen kattogsz egy hétig.
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!Tudod elég stresszes vagyok.Már most a javításokon gondolkozom és aggódom,hogy nem lesz elég idő kijavítani a jegyeimet.Év végén 4,35 voltam és most kb.4,50 szeretnék lenni.Tegnap is letörtem,mert kettest kaptam föciből,pedig előtte meg ötösöm volt...azt a tanárt is megkérdeztem,hogy hogy javíthatnék.
2014. nov. 5. 16:05
5/6 anonim válasza:
Tényleg nagyon gáz ez a megfelelési kényszer. Nem kell minden ember kedvében járni. Te elhiszel mindig mindenkinek amit mond? Nem. Hidd el, neked sem hiszi el mindenki hiába mondasz mindig igazat. Nem kell törődni ezzel.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem.Igazából tényleg naiv vagyok....
2014. nov. 5. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!