Hogy lehet valaki 17 évesen ilyen?
Ha szellemileg visszamaradott lenne, az a jegyein és az órai magatartásán is meglátszana. Nekem volt szellemileg visszamaradott osztálytársam és egyrészt, ha megszakadt se tudott kettesnél jobban teljesíteni, másrészt az órákat zavarta azzal, hogy nem bírt megmaradni 45 percig és oda nem illő dolgokat beszólogatott, kivette a taknyát az orrából, és nyilvánosan kezdett vele játszani, bedugta a fülébe a ceruzáját és röhögött, stb.
Egyszerűen csak ilyen a természete az osztálytársnődnek. Én 28 vagyok, eléggé vidám a természetem, sokat mosolygok; van, hogy az én pulcsimon is ott egy mesefigura, de ez nem egyenlő azzal, hogy szellemi fogyatékos vagyok, mert nem bombanű ruhákban feszengek az irodában és politikáról társalgok a többiekkel. A munkámat el tudom látni rendesen, a baráti köröm megvan, stb.
El kell fogadni, hogy nincs egy sablon, amihez egy 17 évesnek kötelező hasonlítania, mert, ha gyerekesebb a külseje és a belseje, akkor ő nem is teljes értékű ember.
Az, hogy félrevonul a mosdóba, amikor megdobáljátok, meg érthető; nekem se esne jól, ha hozzám vágnának egy tolltartót, mert furán nézek ki. :D
Bocsi ezt
"El kell fogadni, hogy nincs egy sablon, amihez egy 17 évesnek kötelező hasonlítania, mert, ha gyerekesebb a külseje és a belseje, akkor ő nem is teljes értékű ember."
átjavítanám arra, hogy
"El kell fogadni, hogy nincs egy sablon, amihez egy 17 évesnek kötelező hasonlítania, mert, attól, hogy gyerekesebb a külseje és a belseje, ő is teljes értékű ember."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!