Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » ELEGEM VAN ELITÁLNEK elitálnek...

Purpul gay kérdése:

ELEGEM VAN ELITÁLNEK elitálnek az osztálytársak mert oroszországban éltem míg 1 éves lettem 2 évesen költöztünk magyarországra és csak most tutam meg a család joban beszéli a magyart mit tegyek a többiekell?

Figyelt kérdés
mert mondják hogy komunista a szüleim perfectül tudnak oroszul én semit csak ahimnuszt mit tegyek hogy elfogadjanak ?
2017. ápr. 10. 19:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Kizártnak tartom, hogy ez legyen a bajuk veled. Van ott más is.

Minden faxa volt, míg ki nem derült, hogy babaként Oroszországban éltél? Vagy hogy a szüleid oroszok?

Semmit ne tegyél, korlátoltak, és kész.

2017. ápr. 10. 19:27
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Ha jobban beszéled a magyart, és az is így megy, akkor nem csodálom, ha előítéletesek veled szemben.
2017. ápr. 10. 19:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ hány éves vagy. Ha még "kisiskolás" 1-8. osztályig akkor sz@rd le, olyankor sok esze senkinek nincs. Azok a szarosok csgo-val meg lol-al kockulnak és abból indulnak ki.Ha 8. fölött akkor vagy teljesen retardált a teljes osztály vagy lehet hogy te mondtál esetleg valamit amit a többiek provokálásnak vettek vagy pedig csak egészséges szivatás (engem is csesztettek mert vörös hajam van de semmi komoly nem volt ha meg igen azt ignoráltam). Az én középiskolai osztályomban te szerintem az én haveri körömbe kerültél volna. (A teljes banda ilyen falusi tróger meg hasonló)
2017. ápr. 10. 19:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Röhögd pofán őket.
2017. ápr. 10. 20:49
 5/10 A kérdező kommentje:
nem nem válaszoltam nekik semit mikor ki derült csak 1 gyerek állt mellém a magyart tudom oroszul csak a szüleim tudnak a barátom már láta öket akivel joba vaygok és azt monta hogy jo kis családomvan de a többiek elképeztö KOMUNISTA TANULJ TÖRIT meg mondják it van az uj Sztálin :(
2017. ápr. 11. 06:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Hát neked több eszed van mint nekik és irigyek vmiért ràd sztem is mosolyogj egy nagyot a képükbe majd elmegy a kedvük !Am én màr ha ujra suliba jàrnék semmin sem csodàlkoznék el hogy mekkora paraszt tahó magyar van!
2017. ápr. 12. 16:16
 7/10 anonim ***** válasza:
3-as az én osztàlyomban meg vàrosi nagyképüek voltak ahol a szülő mindent megadott nekik !Egy két kivétellel és képzeld és a normàlisabbak nem a vàrosiak voltak !:D
2017. ápr. 12. 16:20
 8/10 A kérdező kommentje:
tudom hogy a városiak meg minden nem normáliság meg ez minden de nekek hogy tetszene hogy benyögig hogy oroszországban születél :)
2017. ápr. 14. 10:35
 9/10 anonim ***** válasza:
Orosz fan vagyok de igaza volt az egyik embernek ha magyar az a nyelv amit jobban beszélsz akkor nagy gondok vannak... MI AZ A HELYESÍRÁS!? 2 éves korodtól fogva MO-n élsz akkor már jól kéne beszélned amúgy hány évesek az osztálytársaid? 8? Most tanultak Oroszországról meg a kommunizmusról? És azért poénkodnak (már ha poénkodnak) ezzel?
2017. máj. 15. 12:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Mindegy milyen a származásod, ha rendesen kommunikálni tudsz s normális vagy.

S elárulom: Nincs olyan, hogy "tisztavérű" pl magyar...stb.

A raszisták s azok, kik elítélnek embereket csináltatnának dns tesztet pofára esnének. (nem egy kutatás volt ilyen témákban)

S mielőtt elítélnének valakit csak ilyen dolog miatt, én a személyiségét felmérném s pofán törölném vele, milyen ocsmány dolgai vannak a látszat-ítélet mellett.

A cső látásúak, ha nyitottabb helyen beszélgetnének csetelnének, ismerkednének lehet felnyilna a szemük.

Pl egyik hobbim mmorpg-n játszani (senki ki nem nézné belőlem, nem hogy top ember vagyok)

S a játékban van egy csoportunk, ami vegyes , szóval török/görög/magyar/lengyel/muszlin ...stb rengeteg országból rengeteg vallású emberekből áll az elit csoportunk. Discord-on pedig csoporton kívüli 162 ember van még. :)

Egyikeknél megint vallásos koplalás lesz xD én nem csinálnám az tuti.

Érdekesek a közös beszélgetések, mindenkinek érdekes az angol akcentusa, s olykor fel-fel szólalunk pl én magyarul páromnak.

Szerintem a nyitott játékosok előtt színes igazán a világ s az emberek felé nyitás őszintébb.

Egyik muszlin ismink amcsiba dolgozik és be be szólunk "nah merre lesz a kövi robbantás?" XD

Az emberek vagy nyitnak feléd vagy nem.

Ne feledd: SOHA nem fogsz tudni megfelelni mindenkinek.

Annak felelj meg, aki elfogad s szeret/szereted. A többit meg szrd le. Ha nem tudsz ilyeneken átnézni csak magadat keseríted meg s emészted magad.

24/N

2017. aug. 30. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!