ELEGEM VAN ELITÁLNEK elitálnek az osztálytársak mert oroszországban éltem míg 1 éves lettem 2 évesen költöztünk magyarországra és csak most tutam meg a család joban beszéli a magyart mit tegyek a többiekell?
Kizártnak tartom, hogy ez legyen a bajuk veled. Van ott más is.
Minden faxa volt, míg ki nem derült, hogy babaként Oroszországban éltél? Vagy hogy a szüleid oroszok?
Semmit ne tegyél, korlátoltak, és kész.
Mindegy milyen a származásod, ha rendesen kommunikálni tudsz s normális vagy.
S elárulom: Nincs olyan, hogy "tisztavérű" pl magyar...stb.
A raszisták s azok, kik elítélnek embereket csináltatnának dns tesztet pofára esnének. (nem egy kutatás volt ilyen témákban)
S mielőtt elítélnének valakit csak ilyen dolog miatt, én a személyiségét felmérném s pofán törölném vele, milyen ocsmány dolgai vannak a látszat-ítélet mellett.
A cső látásúak, ha nyitottabb helyen beszélgetnének csetelnének, ismerkednének lehet felnyilna a szemük.
Pl egyik hobbim mmorpg-n játszani (senki ki nem nézné belőlem, nem hogy top ember vagyok)
S a játékban van egy csoportunk, ami vegyes , szóval török/görög/magyar/lengyel/muszlin ...stb rengeteg országból rengeteg vallású emberekből áll az elit csoportunk. Discord-on pedig csoporton kívüli 162 ember van még. :)
Egyikeknél megint vallásos koplalás lesz xD én nem csinálnám az tuti.
Érdekesek a közös beszélgetések, mindenkinek érdekes az angol akcentusa, s olykor fel-fel szólalunk pl én magyarul páromnak.
Szerintem a nyitott játékosok előtt színes igazán a világ s az emberek felé nyitás őszintébb.
Egyik muszlin ismink amcsiba dolgozik és be be szólunk "nah merre lesz a kövi robbantás?" XD
Az emberek vagy nyitnak feléd vagy nem.
Ne feledd: SOHA nem fogsz tudni megfelelni mindenkinek.
Annak felelj meg, aki elfogad s szeret/szereted. A többit meg szrd le. Ha nem tudsz ilyeneken átnézni csak magadat keseríted meg s emészted magad.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!