Hogy telik egy átlagos estétek?
hétköznap általában filmezek, pihenek, netezem, vagy épp 3d-ben tervezek. Aztán alvás.
hétvége kb ugyanez. Néha, sajnos rendszertelenül sportolok.
Kilencre érek haza, a délutánt ezért el is engedhetjük. Egyedül élek, szóval ezzel se szoktam esténként időt tölteni (ha telefonálunk, azt napközben tesszük). Hazaérve az az első, hogy lerúgom a cipőm, lemosom a sminkem, kiszedem a kontaktlencsém, majd tíz percet heverészek a lakás tetszőleges pontján. Banális apróságnak tűnnek, de nekem egy nagyon fontos rituálé. Ezután vagy elmegyek futni, és aztán kezdek főzni, vagy azonnal nekilátok a vacsorának. Kaja közben elolvasom az e-maileket, azokat a híreket, amik délután óta jöttek ki. Utána elmegyek fürödni, aztán fimet nézek, olvasok, zenélek, vagy animézek, néha egy pohár bort vagy egy sört is megiszok ezek közben. Elmosogatok, kitakarítok, főzök kávét másnapra, aztán még lefekvés előtt gyorsan átnézem a másnapi feladataimat, kikészítem, mit veszek fel; ha még nagyon pörgök, akkor a másnapi reggelit is megcsinálom.
Persze, ha valaki elhív valahová, akkor az egész storno, és vele töltöm az időm.
Otthon, a szüleimmel, amikor nem dolgozom: este fél hat és nyolc között fürdöm, utána kilenctől fél tízig-tizenegyig filmet nézek anyámmal, majd a szobámban írok néhány órát, utána olvasok, játszom, beszélgetek és későn fekszem le aludni.
Lakásban, átlagos nap: tíz körül érek haza a munkából, a legjobb barátommal játszom, vacsora közben megnézünk egy rész sorozatot, későn fürdöm, éjfél körül fekszem le aludni. A fürdőben mindig olvasok pár sort egy cigi mellett.
Lakásban, hétvégén és péntek este: a fenti, de éjjel egy-kettő körül írok amennyit tudok, majd olvasok játszom, és vagy reggel fekszem le vagy szombat este.
Olykor rajzolok is. Szinte mindig így töltöm az estéket, nem járok el otthonról.
Hétköznap: munka után tanulás, olvasás, netezés, GYK., takarítás, ügyintézés.
Hétvége: olvasás, netezés, GYK., tanulás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!