Fiatalok, iskolába járók! Nektek hogy néz ki egy átlagos hétköznapotok, hétvégétek? Mit szoktatok csinálni suli után?
Hétköznapokon elmegyek suliba aztán,TV, tanulok aztán gépezek/telefonozgatok, TV, alvás.
Hétvégén/szünetben egész nap gép/telefon. Nem vagyok egy érdekes ember
Hétköznap: kávé,készülődés[felöltözés,arc mosás stb..] , kutyaséta , kaja elpakolás , suli , suli után kutyaséta, kaja , mosogatok ha úgy esik akkor mosok&teregetek , gépezek , este kutyaséta , gép , fürdés , alvás.
Hétvégén: Ugyanez csak nem kell suliba menni..ha úgy van akkor buli , vagy uncsimhoz megyek mindig más:) 17/F
Hétköznap:Reggel fekelek, elkészülök (öltözés, fogmosás stb...), suliba megyek, suli után a barátaimmal találkozom, zongorára megyek vagy edzek, utána tanulok, tv-zek, fürdök, telózok és alszok
Hétvége:ugyanez csak a suli és a zongoraóra kivételével+ általában hétvégén szoktam a szobámat is takarítani:D
Hétköznap felkelek, elkészülök, suli. Suli után minden nap más. Megyek edzésre, táncra, matekra, haza, tanulok, gépezek, fürdök, alszom. Ha épp semmi extra délutáni dolog nincs (ez lenne a péntek :D) akkor barátokkal találkozom/kutyát sétáltatok/ha úgy van Elmegyek bulizni, bár inkább szombaton szoktam.
Szombaton rendszerint tanulok, aztán este buli. Vasárnap pihi/ edzés/ barátok/ ha jó az idő erdőben séta/futás.
Amikor meg épp van kapcsolatom (de rég volt :D), akkor heti 3-4 nap ő is belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!