Oroszországban miért öltözködnek ilyen furán az emberek? (képekkel)
Mindig a metrókban készülnek ilyen fotók róluk. A felszínen sosem. Még a hírekbe is bekerülnek a furcsa szokásaik meg, hogy miket cipelnek. Volt, hogy egy utas létrával szállt be a metróba és sokan találgattak, hogy a túróba fért be, mert elég nagy létra volt. :D
Az első és az utolsó egy mezei jelmezbálos kép, a második egy sima bunda, mert k* hideg van, és a harmadik is emiatt lenne, de hát ízlése itthon sem minden embernek van.
Amíg ott éltem, sosem láttam így öltözött embereket. Legfeljebb bundát, de abból is visszafogottat.
#2:
Vagy pedig cosplay, és valami Con-ra ment éppen az illető. :)
1. és 4. képen cosplay-es vannak, akik így tudgtak csak elmenni az adott buliba.
2-on egy bunda, mert rohadt hideg lehetett.
3. kép az egyedüli, ahol tényleg furcsa a ruházat, de én látok ennél durvábban az 1-es villamoson.
Te komolyan azt hitted, hogy az egyes és négyes képen látható emberek ruhája a mindennapi öltözékük? :D :d
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!