17 évesen vissza menjek szerintetek iskolába? L
Szeptembertől vissza mennék.
De nem oda ahova jártam hanem egy másik suliba de 17 évesen szerintetek erdemes még?
Aztán ha betoltom a 18 at lehet folytatni esetleg magantanulokent hogy elmehessek dolgozni?
Visszamegyek tanulni, csak az a baj hogy 2018 februárban már betoltom a 18 at utána nem fognak eltartani nem is várom el muszáj elmenni dolgozni.
Csak az a kérdés hogy lehet e dolgozni és mellette magantanulonak lenni????
Mik most az érettségi szabályai? Nem lehet csak úgy bejelentkezni vizsgázni ha felnőtt vagy?
Mik a terveid amúgy?
Hogy perspektívába lásd. Nekem van ismerősöm, aki 30 felett érettségizett. Egyetemre járnak 40 év fölött is.
Minél előbb szeded össze magad, annál kevesebb időd veszik el. Csak azt fel kell fognod, hogy neked jóval komolyabban kell venned, mint másnak.
Az a baj, hogy én sem tudom a szabályokat.
Hova valósi vagy? Lehet érdemes lenne felvenned a kapcsolatot egy pályaválasztási tanácsadóval.
Azt tudod mi az, ami érdekel? Van valami terved? Ismerőseid vannak, akik segíthetnek valamilyen irányban?
Meg azt is értsd, hogy ezekben a dolgokban a kitartás őrült fontos. Hogy nem feladni, hanem napról napra intézni a dolgokat. Foglalkozni vele. Meg új szokásokat kell kialakítani, ami lassan megy. És megint csak kitartás kell. Meg egy csomó alap készséged nincsen meg. Egyáltalán nincs begyakorolva egy csomó dolog. pl, hogy hogyan kell tanulni :) Vagy az írás készséged. stb.
Meg arra is tudd, hogy ezek hosszú távú dolgok. Nem azonnal jön siker. Egyik napról a másikra folyton kudarcok érnek. Csak akkor látod a változást, ha hónapokat nézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!