Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » 17 évesen vissza menjek...

17 évesen vissza menjek szerintetek iskolába? L

Figyelt kérdés

Szeptembertől vissza mennék.

De nem oda ahova jártam hanem egy másik suliba de 17 évesen szerintetek erdemes még?

Aztán ha betoltom a 18 at lehet folytatni esetleg magantanulokent hogy elmehessek dolgozni?

2017. febr. 20. 22:49
 1/10 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen érdemes folytatni a tanulást. Tanulni sosem késő főleg nem 17évesen.
2017. febr. 20. 22:54
 2/10 A kérdező kommentje:

Visszamegyek tanulni, csak az a baj hogy 2018 februárban már betoltom a 18 at utána nem fognak eltartani nem is várom el muszáj elmenni dolgozni.

Csak az a kérdés hogy lehet e dolgozni és mellette magantanulonak lenni????

2017. febr. 20. 22:59
 3/10 anonim ***** válasza:

Mik most az érettségi szabályai? Nem lehet csak úgy bejelentkezni vizsgázni ha felnőtt vagy?

Mik a terveid amúgy?

2017. febr. 20. 23:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Amúgy persze, hogy érdemes. Lehet más is lesz a hozzáállásod, így hogy a te választásod.
2017. febr. 20. 23:11
 5/10 anonim ***** válasza:

Hogy perspektívába lásd. Nekem van ismerősöm, aki 30 felett érettségizett. Egyetemre járnak 40 év fölött is.

Minél előbb szeded össze magad, annál kevesebb időd veszik el. Csak azt fel kell fognod, hogy neked jóval komolyabban kell venned, mint másnak.

2017. febr. 20. 23:23
 6/10 A kérdező kommentje:
Tudom. Eddig egyáltalán nem érdekel semmi nem érdekelt hogy egy gyárban fogok életem végéig szenvedni én ezt nem akarom. Megváltozott a gondolkodásom. Az a baj hogy érettségi tagozatra nem hiszem hogy felvennenek nyolcadikbol kettessel ballagtam el. Aztán egy nagyon rossz suliba jártam egy hetet valahogy el lehetett intézni hogy magántanuló legyek de nem nagyon érdekelt. Utána otthagytam amint lehetett.
2017. febr. 20. 23:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy én sem tudom a szabályokat.

Hova valósi vagy? Lehet érdemes lenne felvenned a kapcsolatot egy pályaválasztási tanácsadóval.

Azt tudod mi az, ami érdekel? Van valami terved? Ismerőseid vannak, akik segíthetnek valamilyen irányban?

Meg azt is értsd, hogy ezekben a dolgokban a kitartás őrült fontos. Hogy nem feladni, hanem napról napra intézni a dolgokat. Foglalkozni vele. Meg új szokásokat kell kialakítani, ami lassan megy. És megint csak kitartás kell. Meg egy csomó alap készséged nincsen meg. Egyáltalán nincs begyakorolva egy csomó dolog. pl, hogy hogyan kell tanulni :) Vagy az írás készséged. stb.

Meg arra is tudd, hogy ezek hosszú távú dolgok. Nem azonnal jön siker. Egyik napról a másikra folyton kudarcok érnek. Csak akkor látod a változást, ha hónapokat nézel.

2017. febr. 20. 23:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Estire felvesznek, másra már nem hinném. 16 év a tankötelezettség, nem fognak 2-essel felvenni bárhova, főleg nem jó helyre. Ha 18 leszel már a TB-t is magad kell fizetned havonta, szóval nem jósolok neked nagy reményeket...
2017. febr. 21. 08:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Miért? Én azért reménykedek benne, hogy sikerülni fog a kérdezőnek.
2017. febr. 21. 13:20
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként jó nagy genyaság, hogy kell suliba járni egy érettségi hez. Miért nem lehet csak levizsgázni?
2017. febr. 21. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!