Hogyan lehetséges, hogy még mindig itt tartanak 19-20 évesen is? Tehetek feljelentést?
Figyelt kérdés
Általános iskola ötödik osztálytól én voltam a feketebárány, mert más voltam mint a többiek. Engem még nem engedtek bulizni, nem volt telefonom, viszont imádtam olvasni és lovagolni. Nagyon vékonyka kislány voltam és szemüveges, kilógtam a már cicisedő, csinosodó társaim közül. Három éven át terrorizáltak, nem gyenge csúfneveim voltak, többször megvertek. Amikor hallgattam a szüleimre, és visszaszóltam nekik, kinevettek. Ha a tanárnak árulkodtam, megvertek. Nem csak két három ember, hanem a 25 fős osztályból 15 legalább. A gimiben nagyon sok jó barátot szereztem, nemrég érettségiztem, szinte el is felejtettem a piszkálódást. Most viszont ezek az emberek, akik bántottak gyerekkorunkban, szerveztek egy találkozót, amire nem mentem el. Előbb telefonon hívogattak, irkáltak órákon át. Nem reagáltam semmire. Egyszer csak megjelentek a ház előtt részegen, ordítozva a csúfneveket (Lóvagina, Lóf*ssz*pó stb.), üvegeket dobálva. Nem hívtam a rendőrséget, mert teljesen leblokkoltam. Miért csinálják ezt ennyi év után is?! azt hittem, már csaknem felnőttek vagyunk... mi áll emögött náluk? Zaklatásért feljelenthetem őket? Van videóm, megvannak a hangüzenetek is, tudom, hogy kik voltak.2016. aug. 27. 14:14
1/8 anonim válasza:
Zaklatásért nem hiszem, ez csak egyszeri alkalom volt. Esetleg garázdaság vagy becsületsértés, de még priuszuk se lesz, egy figyelmeztetés és kész, persze a videó kép- és hanganyaga fontos.
2/8 anonim válasza:
Simán szólhatsz a rendőrségnek, főleg ha videó is van róla.
3/8 anonim válasza:
Az a jó, hogy józan eszednél vagy már, s nem veszed magadra, de legközelebb nyugodtan hívhatod a rendőrséget zaklatásért, divat mostanában az, hogy rámásznak a finom, elegáns, csendes, jólelkű, rendes emberekre.
4/8 anonim válasza:
Jelentsd fel őket.
Azért tartanak itt, mert elkábította őket babylon világa és gondolkodás, fejlődés, ésszerűség helyett, elállatiasodás, vissazfejlődés, ésszerűtlenség és ésszerűség ellenesség.
Ha segítség kell, bármiben, írj.
5/8 anonim válasza:
Még otthon laksz szüleiddel? Vagy honnan tudják, merre van a házad?
Amúgy szerintem a legjobb lett volna azonnal hívni a rendőröket, hogy jöjjenek ki, mert részegek garázdálkodnak a házad előtt. Így utólag is elmehetsz a rendőrségre a felvételekkel, de szerintem semmit nem fog tenni a rendőrség utólag... (ismerve őket).
6/8 anonim válasza:
Utolsó, mond azt, hogy te 19-20 évesen nem laktál a szüleiddel.
7/8 anonim válasza:
Csak azért tértem ki erre, mert akkor a szülei is hívhatták volna a rendőrséget, vagy legalább tehettek volna valamit. Na, mindegy.
8/8 A kérdező kommentje:
Igen, a szüleimmel lakom, de egyedül voltam itthon pont. Beszéltem egyik rendőr ismerősünkkel, és intézkedtünk. Sajnos ő is azt mondta, hogy hiába minden, ennél komolyabb ügyekkel sem foglalkoznak...
2016. aug. 29. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!