Lehetséges ilyen indokkal feljelentést tenni?
Tudom, hogy a kérdés nem ide tartozik, de itt vannak a legértelmesebb válaszok.
Tehát a helyzet az, hogy egy újépítésű lakóparkban lakunk. A szomszédban egy pár lakik (30 év körüliek) 3 gyerekkel, az egyik még kisbaba. Ezzel semmi baj nem lenne, de a nő idegbeteg és egyfolytában üvölt a gyerekekkel. Van, hogy megyek el itthonról, és hallom hogy az ajtóban könyörög a kisgyerek, hogy anya ne bánts. Tegnap pedig ültem, a hátam a falnak volt támasztva és egyszer csak nagy ordítás, meg egy dörrenés, és a fal is beremegett mögöttem, mert ez a hárpia a falhoz vágott valamit mérgében. Ez mindennapos probléma, naponta többször is ezt kell hallgatnom.
Hülyének néznek, ha ilyen miatt feljelentem?
Nemrég volt egy hasonló topic a nők lapján. Kiderült, hogy a rendőrség nem tesz semmit, viszont a gyámügy (vagy a
gyermekjóléti?) igen. Szerintem olvass bele.
hát, az attól függ, miket kiabál, miket mond, tehát lelkileg is terrorizálja-e a gyerekeket? "Anya, ne bánts" ez számomra már jelente valamit
három gyerekkel biztos nehéz, de gondolom, nem mindig van otthon a két nagyobbik, óvodába járnak talán? tehát még oka sem lenne üvöltenie. És a párja mit csinál?
nem is tudom, lehet előbb küldenék egy névtelen levelet, hogy ha nem hagyja abba, akkor rendőrési feljelentés tesz.
nem tudom, nehéz ez, mert ha kiderül, hogy te tetted,, még neked is támadhat.
óvatosan kell az ilyeneket, viszont ahogy már írták, sok rossz hírt hallatni, hogy megelőzhető lett volna, ha a szomszédok nem hallgatnak, stb.
bejelentemém,szerintem
jajj de dúrva az a történet, amit linkeltél
jajj szegény gyerekek, ha belegondolok, hogy ők is voltak babák, jajj
kész vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!