Osztálykirándulás a legközelebbi mekibe középsuliban? Szánalom a köbön?
Ezt hallgassátok. Középiskola 10. osztály. Évi 1 db osztálykirándulás van az iskola vezetősége többet nem engedélyez. Miért ugatnak ebbe bele nem tudom de ez most mindegy is.
Szóval osztálykirándulás. Cél: a három utcára levő meki. Ott mindenki kér egy hambit egy kólát amit akar szépen elnyammogja elücsörgünk 1 órácskát még annyit se aztán osztálykirándulás pipa.
Megvolt csók. Hurrá.
Szánalom a köbön???
" Rettenetes frusztráló lehet azért a havi 120-ért. "
miről beszélsz? még egy kezdő ped I is többet kap aki meg mondjuk 10 éve a pályán van már súrolja 180-at...
Azért ennyi pénzért ez a szar semmi amit egyik másik levág mumka címén... menjenek el a vendéglátásba nettó 100-ért 12 órázni úgy hogy ha tévednek azt is levonják tőlük és megtudják mi az a munka...
Másik dolog: az nem érv hogy valaki keveset keres és ezért lazáskodik a mun kában... miért hát ki tart fegyvert a fejéhez hogy itt legyen?? kevesli a pénzt nem tetszik a meló???
Hát húzzon el!!! Ahol többet kap!!!!
Ja hogy a kutyának se kell a tanárok többsége és még teszkós pénztárosnak se vennék fel?? Ja. Szar ügy.
Azért tisztázzunk pár dolgot, Kérdező!
1. A tanári szakma azért hígult fel, mert javarészt csak az alja választja a pályát a sok stressz és az alacsony fizetés miatt (hat év egyetem után a nettó 118 ezer forint annyira nem a Kánaàn)
2. Egy lelkiismeretes tanárnak is megvan a 8 munkaórája egy átlagos nap, te mint diák, ebbe nyilván nem làtsz bele. Nincs ezzel gond, csak ha tájékozatlan vagy, ne oszd az észt...
3. Az osztálykirándulás kérdése 100%-ig a pedagógus döntése, mivel övé a felelősség. Ha nem vállalja, akkor joga van hozzá. És csak mondom: tanár nem kap egy forintot sem az osztálykiránduláson való résztvételért, nem számolják el neki túlórának.
Az oktatási rendszert és úgy általában a pedagógustársadalmat sokmindenért lehet szidni (jogosan), de amit te csinálsz, az egy tini szánalomra méltó siránkozása, nem több...
#46 Természetes is, hogy nem kell a tanárnak fizetnie, hiszen ő nem szórakozni, hanem "dolgozni" megy oda, ő a felelős a hatmincakármennyi diákért, ő megy a börtönbe, ha Pistike részegen belefullad a tóba hajnali 2-kor.
A buszsofőr is szálljon talán be az útiköltségbe, csak mert ő is részt vesz a kiránduláson? (túlzó példa, tudom, de attól még kb megállja a helyét)
De itt nem erről van szó. A Kérdező azt állította, hogy a tanárnak elszámolják ezt a napot, ergo fizetést kap érte. Erre mondtam, hogy nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!