Megbocsájtható, ha soha többé nem akarok menni osztálykirándulásra?
3 napos kirándulásra mentünk. Sosem voltam egy szociális ember..ez köszönhető az általános iskolai bántalmazásoknak. Senki se utálok az osztályból, de ennek ellenére se vagyok túl népszerű..őszintén senkit se érdeklek. Nem is akartam elmenni rá, csak volt 1 lány aki rábeszélt...azt hittem azért mert akarja, hogy ott legyek és törődik is velem.. aztán persze egyedül aludtam egy sátorba ő meg 3 személyesbe 2 másik lánnyal...és egész kiránduláson le se sz@rt...egyedül csináltam mindent.Első nap volt egy fiú aki ugyanúgy egyedül volt..és fel akartam vidítani. Gondoltam van nálam keresztrejtvény, oda adom neki és hátha el tudja foglalni magát. Nem kérte ezért nem is erőltettem rá és elmentem onnan. Pár óra múlva azt hallom ahogy a fiúk jót röhögnek azon, hogy felajánlottam neki. Nagyon rosszul esett, mert tényleg csak segíteni akartam. Nem vagyunk már óvódások..miért kell mindent kiröhögni? Tényleg ennyire gáz volt, hogy oda akartam neki adni?
Egész kirándulás alatt síró görcsöm volt, néha alig bírtam tartani..gondolom,ha sírtam volna az is jó téma lett volna. Végig megalázva éreztem magam. Soha többé nem akarok menni. Most ,hogy mindezt leírtam, szerintetek megbocsájtható?
Sose búsulj. Én középsuliban egy osztálykiránduláson se voltam. Bár nem azért mert nem lettek volna barátaim, de egyrészt én pánikbeteg voltam, azaz nem bírtam sokat utazni, meg egyéb okok is voltak.
Általános iskolában voltak ilyen emberek akik kinevették a másikat mert ezt meg azt csinálta. Meg hallok még ilyet középsulis ismerősöktől, hogy ezt csinálják. Bár ő az utolsó középsulis ember akivel beszélek és ő is elballagott már. De vannak ilyen emberek.
Amit tudni kell róluk, hogy most mind lecsúszott senki :D Lányok-fiúk, mindegy hogy mik, 1 kivételével alja emberek lettek. Igazából nem lettek, azok is voltak mindig. Rosszindulatúak, stb. stb.. Ők egyetemre se nagyon mentek, életben se boldogulnak ahogy látom. Az az egy is csak azért "érvényesült" mert hozzáment valami gazdag csávóhoz. De az mindent elmond hogy szilikont is berakott a biztonság kedvéért :D
Az értelmesek most kb. ugyan annyit keresnek mint én, önállóak, kedvesek, mindnek jó élete van. Én nekem speciel nettó 250 volt a kezdő fizum és az se sokáig tartott hogy emelést kapjak, nem is keveset.
Ne érdekeljenek a rosszindulatú emberek, te törődj magaddal és próbáld elérni a céljaidat. Azok ballagás után visszasírják majd az iskolát, mert ott ők voltak valakik. A való életben meg senkik. Bár mondom, én általánosban voltam körülvéve ilyen emberekkel, meg középsuliban így belegondolva volt még 1-2. De azok is inkább egymást szívatták. És lányok voltak :D
Megbocsájtható ha nem mész. Majd beteget jelentesz előző nap. Vagy előre mondod hogy nem fizetsz ezért mert nincs kedved, de akkor meg mondanák hogy menj be suliba és addig más osztállyal leszel. Kezd el elfogadni hogy vannak ilyen emberek, csak erősebbé tesznek :)
Szerintem se csináltál semmi rosszat, az osztálytársaid a bunkók..Amúgy hány évesek vagytok, hogy még ilyenen röhögcsélnek, hogy oda akartál adni egy keresztrejtvényt? :D Ha max 14 évesek lennétek, megérteném, de gondolom már idősebbek lehettek, szóval inkább rájuk nézve gáz..
Amúgy nem tudom, mi "megbocsájtható" van abban, hogy nem akarsz osztálykirándulásra járni, mármint ezzel kinek teszel bármi rosszat is? :D Ha nincs kedved, ne menj. Én utoljára 9.-ben voltam asszem, vagy lehet, 10.-ben, de azóta nem mentem egy kirándulásra sem. Egyrészt azért, mert egy 5 fős baráti társaság tagja vagyok az osztályban, de én vagyok a legelhanyagolhatóbb, ezért minden egyes kirándulás meg ilyesmi arról szól, hogy a társaságomból 2 lány együtt van folyton, a másik két lány is agyba-főbe együtt van, én meg egyedül csinálok mindent, a buszon is mindig egyedül ültem és zenét hallgattam, őket nem is érdekelte, hogy 3 napja nem is beszéltem senkivel..Másrészt alapból utálok kirándulni, mármint nem értem, mások mit élveznek abban, hogy egész nap nem tudnak 5 percre se leülni, mert rohanni kell a következő templomot meg kiállítást meg mit tudom én még, micsodát megnézni, mi olyan érdekes van egyáltalán egy templomban? xD Csak egy épület, nagy ablakokkal..
Szóval a lényeg, hogy ezt a kirándulósdit nem nekem találták ki :') Ha nem érzed jól magad, mondd meg a szüleidnek, hogy nem szeretnél elmenni, pont. Legalább a pénzt is, amit a kirándulásra költöttek volna, elkölthetik valami másra, mindenki jól jár :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!