Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi a véleményetek? (Osztálykir...

Mi a véleményetek? (Osztálykirándulás)

Figyelt kérdés
Szóval most megyünk a 8.-os osztálykirándulásra és hoznak majd a többiek piát. Persze sunyiban de inni fogunk. De én nem nagyon szeretnék mert nem szeretem az izét. De akkor tuti hogy bántani fognak hogy gyáva vagyok meg lúzer. Szerintetek mit kéne tennem?

2017. ápr. 26. 19:56
 1/10 A kérdező kommentje:
* az ízét
2017. ápr. 26. 19:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem kellene innod.

De ha olyan birka vagy, hogy félsz a többiektől, akkor úgyis mindegy, mit mondunk neked.

2017. ápr. 26. 20:02
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Igyál a leggyengébből egy kicsit és nevess majd a többin ahogy hánynak össze vissza :D
2017. ápr. 26. 20:03
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Ha félsz (ami tiniként érthető) de nem akarsz inni és nem akarsz cikizés tárgya lenni akkor valami betegséget kreálsz és viszel gyógyszert és arra fogod hogy azért nem iszol.
2017. ápr. 26. 20:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor hagyd a piát. Ha nem is tudod hogy bírod, holt részegen jobban le tudod magad égetni, mint azzal, hogy nem iszol (;
2017. ápr. 26. 20:12
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz nem kell, legyéál bátor, ne csináld azt, amit akarnak! Nem kell azt csinálnod, amit ők akarnak! Van neked szabad akaratot, ne hagyd, hogy ráderőltessenek akár valami elveiddel szembe menőt! A pia amúgyis öli az agysejteket. Nem kell utánuk menned, minek piálni, ha nem akarsz? Tök fölösleges, most azért, hogy bevágódj náluk. Neked attól igazából semmivel nem lesz jobb. Na jól van, sok kis sügér nem fog kinézni maguk közül, de legalább nem szoksz rá a piára. Amúgyis, nyugodtan megmondhatod, hogy már ittál ilyesmit, és nem szereted. Meg az ivászás téged amúgy sem érdekel, neked ez nem fontos, és kész. Hát nem kell utánuk menned. Ha ezért piszkálnak, az őket minősíti. Nyugodtan vállald fel önmagad! Ha valaki rá akar kényszeríteni, hogy föladd önmagad, akkor az meg nem is igazi barát. Hagyjad, hadd örüljenek maguknak! Nem kell utánuk menned és csatlakozni, és beállni a sorba. Hát attól igazából kb csak nekik lesz jobb, de te meg saját magadért születtél ebbe a Világba, szóval ne hagyd, hogy megtegyenek veled akármit. A saját életedben te magad kell, hogy legyél a főhős, ne szabjon meg neked senki semmit, ne hagyd, ha próbálja.
2017. ápr. 26. 22:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Mond meg, hogy nem iszol, és kész. Én sem eszek kelbimbót, és nem azért, mert gyáva vagyok, hanem mert szerintem pocsék. Aki szerint azért nem eszem meg, mert nem merem megenni, az zabálja fel az egészet. Nem kell innod, ha nem akarsz.

(Remélem ezzel senkit sem beszéltem le a kelbimbóról. Én is megenném, ha szükségem lenne rá, ti is tegyetek így!)

2017. ápr. 26. 22:25
 8/10 anonim válasza:
0%

Hát már megbocsáss de ha nem iszol akkor nyámnyila vagy.

Gondolom valami stréber zsidó vagy.

2017. ápr. 27. 15:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell innod, azért, mert a többi NAGGYOON okos gyerek iszik.

A saját életed, a saját döntésed.

Ennyit tudok mondani.

2017. ápr. 27. 21:35
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem hogy miért foglalkozol egy csapat hülyegyerek véleményével.
2017. ápr. 28. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!