Hogyan mehetnék át az államvizsgán, ha lámpalázas vagyok nagyon?
Figyelt kérdés
Korábban már buktam egyszer rajta, igaz, olyan témaköröket húztam, amik nem nagyon mentek, de elképesztően lámpalázas is lettem, alig tudtam bármit is mondani, bár a tudásom is nagyon kevés volt, nem is érdekel ez a szak egyáltalán. Tanulok már most is jó ideje rá, de alig mennek a fejembe a dolgok, ilyen szakszavakkal pláne. És akkor még ott az a lámpaláz is. Van valami ötletetek?
F
2017. jún. 6. 17:25
11/12 anonim válasza:
Sokat értettél meg 83 %-os az látszik. Nagyon értelmes lehetsz.
Igen más más, pont ezért kell ezt is gyakorolni, hogy annak jobban nekimehess. Mi nem világos még??
12/12 anonim válasza:
De ha már eleget gyakoroltam idegenekkel beszélni, és még mindig lámpalázas vagyok, mit lehet tenni? Mert én gyakoroltam eleget :). Valószínűsítem, hogy többet beszéltem társaságban, mint pár magabiztosabb egyén. TELJESEN MÁS A KETTŐ. Nem lehet kiváltani egyik gyakorlásával a másikat, vagy nem mindenki tudja. Nekem CSAK az segített, ha arra vettem rá magam, hogy nyomás alatt beszéljek. Tudás nélkül nem kellene pampogni meg azt feltételezni, hogy aki lámpalázas, az otthon ül a két fel között, senkivel nem beszél és cs-zik meg nézi a tévét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!