Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nem volt egy kissé szigorú ez...

Nem volt egy kissé szigorú ez a tanár részéről?

Figyelt kérdés

Ma történelem órán felet két ember, köztük az én padtársam is.

Fontos róla megjegyezni, hogy nem igazán szeret tanulni és nem jó a tantárgyakból, történelemből sem.

Éppen ezért miközben felelt én sokszor súgtam neki, mert én jó vagyok belőle.

Ráadásul titokban kinyitottam neki a könyvemet.

Sajnos a tanárnő észrevette ezt és, hogy súgok neki és büntetésből engem is feleltetett ami sajnos így hirtelen csak hármas lett.

Én nem értem miért kell ezt olyan szigorúan venni, hiszen gyakori ez.

Ti mit gondoltok?

2017. máj. 29. 20:33
 1/6 anonim ***** válasza:
96%
Nem az. Én is ezt tettem volna a helyében, ha annyira okosnak érzed magad, bizonyítsd be és menj ki te is felelni.
2017. máj. 29. 20:35
 2/6 1112 ***** válasza:
93%
Hát ő az egyéni teljesítményt akarta pontozni,mert tőle azt várják el, nem azt, hogy együtt ,segítséggel mire megyünk; ilyen szempontból nem szigorú, és tök érthető. Túl szigorúan, túl komolyan veszi viszont magát a tananyagot. Mert hogy az életben abból mennyit fogtok profitálni, mennyi hasznát veszitek majd; hát azt talán túlértékeli. De még lehet az is esetleg, hogy jót akart, hogy jöjjetek rá, hogy legközelebb tanuljatok többet; mert jobb eredményekkel, ha mégjobban rákényszerít , jobb felsőoktatásba kerülhettek majd; szóval ha ösztönözni akar, meg a többieknek is példát statuálni, hogy látjátok, ha nem tanultok rossz jegyet kaptok, tanuljatok ám, szóval továbbtanulás szempontjából meg lehet, hogy ez valakire pozitívan is hat; hogy valakinek beválik, hogy tényleg ösztönzi. Amúgy hát én tökre megértem a tanárt; hogy valamivel szankcionálni akarta, és elkerülni a súgást. Ez ilyen tanári dolog. Nem feltétlenül nektek akar jót, lehet, hogy csak azt akarja simán, hogy az ő tantárgyából legyetek jók; hogy legyetek jók az ő tantárgyából. Nem tudom, melyik a jobban átjövős mondat, ezért írtam le kétszer. Mert neki az pl simogathatja a kis egóját, hogyha jók vagytok a tantárgyából, hogy örüljön magának, hogy milyen jól leadta a tananyagot. Esetleg villogni is akarhat veletek, hogy milyen jók vagytok, meg milyen jól viselkedtek az óráján, de szerintem ezutóbbiak már nem nagyon játszanak közre, de benne lehet ez is például a pakliban.
2017. máj. 29. 20:41
 3/6 anonim ***** válasza:
87%

Pff ennyi?

Instant karó mindkettőtöknek az szigorú.

Ez semmiség ennél azért jóval szigorúbbak is lehetnek ha akarnak.

2017. máj. 29. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
96%
Nem. Mert, még ha nem is a saját részedre, de csaltál. Akkor sem illik, kellene, ha más is csinálja (most gondolj bele az ő helyzetébe, neki a gyerek tudását kell osztályoznia, és vmi ilyen nem tanulós link tróger kölyök jó jegyet kap, csak mert van vmi buzgómócsing lúzer, aki lesúgja neki az anyagot). Amúgy meg szíve joga eldönteni a tanárnak, hogy kit feleltet és mikor.
2017. máj. 30. 11:56
 5/6 anonim ***** válasza:
76%

Ez neked szigorú? Én ezért simán bevágtam volna neked az egyest.

"Én nem értem miért kell ezt olyan szigorúan venni, hiszen gyakori ez."

Akkor innentől kezdve ne büntessük meg a gyilkosokat, hiszen úgyis gyakori az is, nem? Milyen hülye logika ez? Ami tilos, az tilos, és nem fogja feloldani a tilosságot az, ha gyakori.

2017. máj. 30. 18:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyáltalán nem volt szigorú, sőt ennél korrektebb büntetést nem is tudtam volna kitalálni.
2017. jún. 12. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!