Szerintetek jogos a feljelentés a tanár részéről?
És mégis milyen bűncselekmény vagy szabálysértés miatt akar feljelenteni?
Milyen kép volt az? Facebookról leszedett?
"Mindezeknek ellenére, azt mondta, ha nem tudom előkeríteni a valódi tettest, (bár azt se nagyon hiszi el, hogy tényleg nem én voltam) akkor felfog jelenteni."
Nyugodtan. Ha feljelentést tesz - mondjuk mi miatt? - akkor neki kell bizonyítani az állítását, neked meg ott van X tanú, hogy a csajjal voltál...
Ez a tanár valószínűleg csak köcsögösködni akar és rád akar ijeszteni.
Mondd neki, hogy jelentsen fel nyugodtan és készítse a bizonyítékait.
Mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, így neki kell azt bizonyítania, hogy te voltál a tettes. Mivel véleményem szerint azóta is ott üzemel az a számítógép, nem készült róla a lehető leghamarabb hiteles biztonsági mentés, kötve hiszem, hogy bármilyen bizonyíték rendelkezésre állna.
Az meg pláne kib4szott vicces teória, hogy bármilyen hátrány érte volna őt a kép kirakása miatt.
Bárki számára elérhető nyilvános képet sem használhatsz fel kedved szerint.
Ettől függetlenül hiába jelent fel, nem bizonyítható, hogy te voltál. Amúgy tanár nem volt veletek? Nem vette észre, hogy játszotok a gépen és nem a helyeden a feladatot csinálod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!