Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Az ilyen büntetéssel a tanárok...

Az ilyen büntetéssel a tanároknak mi a céljuk?

Figyelt kérdés

Nos a helyzet az, hogy nálunk a tanárok igen igazságtalan büntetést alkalmaznak.

A kollektív büntetéssel ugye az a céljuk, hogy majd az osztály többi tagja megneveli azt a néhány idiótát aki miatt írtak vagy egyéb más módon szívtak stb.

ezzel noha nem értek egyet de még ez is jobb mint a másik.

A másik büntetés olyan, hogy: az osztályból néhányan rosszak, rendetlenek, zavarják az órát stb. akkor a tanár büntetésből azt csinálja, hogy kiválaszt néhány pl 3-4 embert az osztályból és őket felelteti, irat velük egy nehéz anyagból vagy más módon bünteti őket.

De ezt a néhány diákot nem feltétlenül a rendetlenek közül választja, sőt olyan is volt, hogy mindegyikük jól viselkedett.

Nálunk ezt a tanárok nagyon sokszor eljátsszák és én is megszívtam már többször is emiatt.

Én egyszerűen nem értem benne a logikát. Ha tanár tudja és látja is, hogy kik a rendetlenek akkor miért kell találomra büntetni?

A kollektív büntetés ennél még egy fokkal jobb is, mert ott legalább biztos, hogy a rendetlenek is szívnak, ennél meg annak is meg van az esélye, hogy ha a sorsolás úgy jön ki, hogy mindegyikük ártatlan.

Szóval miért kell ilyen büntetést alkalmazni? Mi a tanárok célja ezzel?

2017. máj. 4. 17:55
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Félnek ők megfegyelmezni a rossz diákot,abban bíznak,hogy majd a többiek helyreteszik őket.
2017. máj. 4. 18:04
 2/8 anonim ***** válasza:
7%
Mert nem tanároknak valók. Nagyon kevésnek van annyi intelligenciája, hogy értsen a gyerek neveléshez!
2017. máj. 4. 18:07
 3/8 anonim ***** válasza:
61%
Akik ezt csinálják, teljesen alkalmatlanok pedagógusnak, szégyen, hogy ilyenek vannak a tanügyben.
2017. máj. 4. 18:07
 4/8 anonim ***** válasza:
A néhány rosszak mit mondanak? Beszéltél velük, hogy neked ez így nem jó, ne csinálják?
2017. máj. 4. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Problémamegoldás gyakoroltatása valós probléma kapcsán, interaktív módon.
2017. máj. 4. 18:26
 6/8 Haord2017 ***** válasza:
12%
semmi eszuk, az ilyen nem valo tanarnak, nekem is voltak ilyen tanaraim ruhelltem oket, ennek semmi ertelme amit csinal lehet erdemes lenne errol beszelni az igazgatoval is proba cseresznye.
2017. máj. 4. 19:28
 7/8 anonim ***** válasza:
55%
Ezt még hányszor szándékozod kiírni??? Amikor első néhány alkalommal láttam ilyen kérdést, készségesen válaszoltam, de már kezdem nagyon unni. Fogd már fel, hogy attól, mert még 100x leírjuk, hogy az ilyen nem tanárnak való, még mindig tanítani fog téged. Ha nem matek vagy fizikatanár, amit ugye vagy értesz vagy nem, nyugodtan tanulhatsz az óráira, ha úgyis tudod, hogy ezt csinálja. Akkor nem fog tudni megsziívatni.
2017. máj. 4. 19:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem való tanárnak.
2017. máj. 6. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!