Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért haverkodnak ezekkel a...

Miért haverkodnak ezekkel a parasztokkal még az értelmesebb (nek tűnő) emberek is?

Figyelt kérdés

Van az iskolámban néhány paraszt, akik azzal szórakoznak, hogy szívatják a csendesebb osztálytársaikat, gúnyolódnak, emellett pedig rendkívül gyerekesen viselkednek. Szerintem ismeritek ezt a típust.

Ami érdekes, hogy talán egy kezemen meg tudom számolni azokat az embereket, akik nem haverkodnak e parasztokkal. Még az értelmesebb emberek (művészi hajlamú lányok, versenyekre járó diákok, olyanok, akikkel értelmesen is lehet beszélgetni) közül is sokan jóban vannak velük. Miért? Mi vesz rá egy értelmes, normális embert, hogy ezekkel haverkodjon?

2017. márc. 20. 18:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen azért mert félnek tőlük, hogy ők is a "csendesebb osztálytársak" sorsára jutnak, ha nem haverkodnak velük. Alkalmazkodás, konformálódás. Ha mindenki azt csinálja, neked is azt kell, különben szemet szúrsz nekik.
2017. márc. 20. 18:09
 2/8 A kérdező kommentje:
Én inkább ignorálom őket. Legszívesebben elküldeném őket a p...ába, de akkor tényleg arra a sorsra jutnék.
2017. márc. 20. 18:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Jól teszed. Én mindig is nagyon csendes, és ráadásul különc gyerek is voltam, és olykor próbáltam kicsit "normálisabb" lenni azáltal, hogy barátkozni kezdtem olyanokkal, akiket most érett fejjel elkerülnék messziről. Ha újra élhetném a gyerekkoromat, büszke lennék a különcségemre, és csak azokkal állnék szóba, akik tényleg szimpatikusak.

35F

2017. márc. 20. 18:36
 4/8 anonim ***** válasza:

Én se b**zogattam soha senkit, de volt egy haverom aki bennevolt az ilyenekben néha.

Totál értelmes gyerek volt egyébként, sokat lógtunk délután foglalkozás után meg ilyenek.

Bele sem gondol általánosban az ember, hogy a másiknak ez milyen szar érzés, ha minden nap csesztetik.

2017. márc. 20. 19:40
 5/8 anonim ***** válasza:
76%
Undorító dolognak tartom, hogy a paraszt szitokszó lett.
2017. márc. 20. 19:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Inkább lepaktálnak az ellenséggel ,minthogy ők legyenek a célpontok és küzdeniük kéne.
2017. márc. 20. 20:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem, egyszerűen azért, mert ők is olyanok. Ha ezek a hangadók nem lennének, akkor mások vennék át a szerepüket. Nincs szó itt félelemről, mert egymást el tudják rendezni, ha arról van szó.
2017. márc. 22. 19:58
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert "menő"
2017. márc. 22. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!