Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi történt és miért?

Mi történt és miért?

Figyelt kérdés

Általános iskolás vagyok,és eddig jó voltam minden tantárgyból és most 3-as szinte mindenből. Hogy javíthaték?

S.O.S.

2017. febr. 26. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Tanulj rendesen. ;)

Vagy ha tanulsz, akkor többet. És közben ne telefonozz, ne számítógépezz, ne menjen közben a tv. Ha kevesebb ideig tanulsz, akkor is legyen minőségi tanulás, ne terelődjön el a figyelmed, koncentrálj a tananyagra. Sok sikert a javításhoz! ;)

2017. febr. 26. 19:18
 2/5 A kérdező kommentje:

Már minden módon próbáltan.

De az segítene ha nem gépeznék?

2017. febr. 26. 20:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyszerű. Erősödik a tananyag, és te, mint jó képességű diák, azt hiszed, hogy elég annyit tanulnod, mint akkor :) Én is ezen mentem keresztül.

Tanulj többet, aludj rendszeresen, igyál folyadékot. Ne kövesd el azt a hibát, ami miatt én is majdnem fűbe haraptam az általános iskola végén.

2017. febr. 26. 21:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem az segítene, ha nem gépeznél.

Kevesebbet gépezz vagy inkább helyette tanulj. Ameddig gépeznél, annyit inkább a tananyaggal foglalkozz :)

2017. febr. 26. 21:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyszerű. Azt nevezik tanulásnak, hogyha a könyvben elolvasott dolgokat megjegyzed. Ne csak olvasd, hanem erőltesd az agyad, hogy jegyzed is meg. Nehéz? NA, ez azért van, mert eddig nem tanultál tisztességesen, és nem szoktál hozzá ehhez.
2017. febr. 27. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!