Fiúk, veletek történt verekedés sok volt? Bővebb lent!
Most vagyok 11.-es és eddig két verekedésem volt.
Az elsőben én támadtam. Belém kötött a srác, mert elvileg szemeztem a barátnőjével(igen szemeztem egy lánnyal, de az nem a barátnője volt.. max ő gondolta annak), meg nem tetszett neki a pólóm(szerintem ezek csak kamu indokok voltak hogy belém kössön, vagy nem tudom). Próbáltuk megbeszélni vele nyugisan, de ő valahogy mindenben csak a rosszat látta, és mikor már láttam hogy itt szóval nem megyek semmire, és már pattanásig van feszülve a srác, akkor úgy voltam vele inkább én üssek először. Meg is történt, kicsit hemperegtünk a földön, ütöttük egymást, végül sikerült leszorítanom és szétszedtek minket. Győztes nem igazán volt, mindketten kaptunk rendesen. Pár hét múlva rendeztük a dolgot, bocsánatkérés minden és azóta nem ellenségeskedünk.
A második esetben nem én voltam a kezdeményező, de én jöttem ki jobban. Ez egy ilyen szokásos eset volt. Megyek a minimum 2m széles folyosón, szinte üres az egész. Jön velem szembe a srác a haverjaival, és direkt nekem jön, majd a szöveg hogy "Mi van nem látsz? Mit jössz nekem. Gyere játsszuk le" stb.
Én inkább tovább mentem de a gyerek utánam jött és ököllel tarkón csapott. Megfordultam elkezdett lökdösni. Aztán verekedni kezdtünk és sikerült olyan helyzetet kialakítani, hogy én lettem felül és bevertem a fejét a pad sarkába. Egy pillanatra elkábult, ez pont elég volt arra, hogy lefoglaljuk a haverjait és szóljunk egy közeli tanárnak.
Ezt leszámítva az én életem is nyugis. Persze haverokkal rendszeresen verekedünk de az nem komoly :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!