Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Most én lennék a hibás?

Most én lennék a hibás?

Figyelt kérdés

Midig is érdekelt a harcművészetek világa, azonban azt senki sem nézné ki belőlem. Nem tanulom sehol, szimplán youtube videókból, könyvekből próbálok meríteni, és otthon gyakorlok. Mindig csendes vagyok, nem keresem más társaságát(félénk vagyok), ezért nincsenek barátaim sem.

Állandó a hétköznapi cikizés, dobálnak(alufólia), ha meg eltalálnak azonnal mondják, hogy nem engem akartak. Ami persze hazugság, hiszen mi másért dobnák a fal felé..

Órákon is beszólogatnak, és ciki helyzetekbe hoznak, amire nem tudok azonnal reagálni.

Az osztályfőnököt nem érdekli, de én sem szólok, hiszen nem érdekelt, és még én tartottam cikinek, hogy félek kiállni magamért.

Ez így ment 2 évig, és szeptember óta, múlthét péntekig.

Tesi óra volt, és futottunk(körbe-körbe), verseny volt, és a leggyorsabb kapott volna egy ötöst.

Fej-fej mellett haladtam az egyik sráccal, aki nem bírta ki, hogy életében először veszteni fog ezen a versenyen(kellett volna nekem is az ötös.. de eddig mindig inkább lemaradtam, hogy ne legyek emiatt hibás a szemében), ez a fiú amúgy egy főszóló a szivatásokat illetően.

Szóval hirtelen nyakon vágott, amit a tanár nem látott, de a többiek meg igen és mindenki elkezdett rajtam röhögni.

Elöntött a düh, és megálltam, majd amikor a srác visszaért hozzám olyan gyomorszájast adtam neki, hogy azonnal beszorult neki a levegő, és összeesett.

Erre a tanár odaszaladt, kihúzta, és elkezdett velem ordibálni, hogy őrült vagyok, és elviszi a srácot a nővéribe, ha visszaér mehetünk az igazgatóhoz.

Azonnal szarul éreztem magam, és mégidegesebb lettem. Ha ez nem lett volna elég, ahogy a tanár kitette a lábát a teremből, a srác legjobb haverja (általában ők ketten szivatnak mindig), odajött és elkezdett lökdösni, és azt mondogatta "Hogy csak váratlanul vagy ilyen nagymenő mi?"

Utána beakart húzni nekem egyet, de kivédtem és jobbal én is indítottam egy ütést, ami betalálta. Utána gyomron rúgtam, majd amikor a földre rogyott, elkezdtem tovább rugdosni az oldalát, majd kézzel estem neki az arcának.

A lányok szaladtak a tanárért, a többiek meg leszedtek a fiúról.

A tanár hitetlenül állt a dolog előtt, és még ráncigálva vitt az igazgatóiba.

Az igazgatónak elmondtam minden sérelmemet, aki azt mondta, hogy megérti, de ennek nem ez volt a módja, és ezért igazgatóit kaptam. Illetve a szüleimet várja egy elbeszélgetésre, a többi szülővel.

Az osztályban azóta senki rám sem néz, mindenki a két srácot pátyolgatja, illetve amikor kimegyek wc-re, vagy bejövök olyanokat hallok, hogy "pszichopata", "dilis" "állat", stb. szóval halkan mondják, de hallom.

Miért engem utál mindenki, amikor életemben először kiálltam magamért?

Legalább a dobálózás befejeződött, és az, hogy mindig rajtam élcelődnek az órákon, és sokszor a tanárok is nevettek ezeken a poénokon.

2017. febr. 21. 17:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Büszke vagyok Rád. :) Nem, nem vagy hibás, de az iskola egy ilyen szutyok hely, ahol vagy meghajolsz vagy elfogadod azt ami a kívülállóknak jár. :)
2017. febr. 21. 17:20
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Tedd őket tönkre. Egymás után. Használj föl ellenük mindent, ha nem is fizikális módon. Ha már pszichopatának hívnak, mutasd meg nekik, mire vagy képes.
2017. febr. 21. 17:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

"Miért engem utál mindenki, amikor életemben először kiálltam magamért?"

Ez egy K*Va jó kérdés! Ha nem állsz ki magadért, akkor azért utálnak és szivatnak! Ha kiállsz magadért, akkor azért!! Az osztálytársaid a pszichopaták, nem te! Ne törődj velük, szard le őket, bár valószínűleg akkor meg azért leszel rossz a szemükben, mert leszarod őket! Te soha nem ártottál senkinek! De ha mégegyszer bántanak, ezt szépen ismételd meg velük mégegyszer! Eddig valószínű arra hivatkoztak, hogy azért bántanak, mert nem állsz ki magadért! De ezek után legalább nem tudnak majd mire hivatkozni! Nem, itt az egyedüli ok az, hogy ők a szemetek!

2017. febr. 21. 19:37
 4/13 anonim ***** válasza:
23%
Ez kamu, otthon nem tanulsz meg bunyózni!
2017. febr. 24. 16:05
 5/13 anonim ***** válasza:
59%
De igen négyes...meg lehet...ugh...
2017. febr. 24. 16:23
 6/13 anonim ***** válasza:
77%

És mégis hogyan ?

Sehogy!

Csak a gyenge hülyegyerekek hiszik el, akik félnek egy igazi edzésre járni!

Nem fogod tudni a teknikát, nincs aki kijavítana. Nincs sparring partnered. Az ütésed se lesz gyors, vagy erős.

2017. febr. 24. 16:38
 7/13 A kérdező kommentje:

Mégis ki mondta, hogy megtanultam verekedni?

A két srác teljesen átlagos, semmilyen gyakorlattal nem rendelkeznek, és nem vittem véghez semmilyen bravúrt.

Szimplán gyomorszájon vágtam az egyiket, ami eléggé könnyű dolog, annak tudatában, hogy tudod hova kell ütni. Ezt is megtalálod a neten.

Emellett mire is voltam még képes? Kivédtem egy ütést.. hu.. rengetegen semmilyen utánaolvasás nélkül, és az én otthoni önálló, tényleg sokszor hibás gyakorlásom nélkül is megcsinálják. Szimpla reflex.

A többi meg tiszta logika, ok-okozat. Megütök valakit jobbal, amibe minden erőmet beleviszem, de mégsem feküdt ki tőle, ezért gyomron rúgtam.

Erre bizonyára nem számított, és mivel nem tapasztalt srácról van szó, megérezte.

Lefagyott, de én meg nem hagytam neki időt, és tovább folytattam.

Nem tettem semmi extrát... csak már fejben milliószor végig csináltam, otthon gyakorolgattam a sokszor hibás ütéseimet, stb.

Ennyi az egész, nem ért váratlanul, hogy mit csináljak.

A többi sértegetést meg nem veszem fel, téged minősít ha edzésre jársz, és ennyit nem tudtál levezetni..

Életemben egy edzésen nem voltam, mégis nekem ez alap.. és neked "hu de menő vagyok, stb."-nek meg felfoghatatlan, hogy valaki kitud védeni egy ütést, és valakit megtud ütni gyomorszájon..

Ez nem atomfizika, és nem filmekbe illő harci mozdulatokat végeztem.

Szimplán nem számítottak rá, és a meglepetés erejét kihasználtam, majd nem álltam meg.

Érdekes edzés.. ahogy látom agyban nem vagy ott, oké, hogy edzed a tested, de azért a fejben lévő dolgok is ugyanannyira számítanak egy igazán jó harcosnál, nem csak rohanunk a vesztünkbe..

2017. febr. 24. 19:48
 8/13 anonim ***** válasza:
23%

Úgy írtad mint ha olyan képzett lennél.

Amúgy aki képzett az pont tudja hogy nem olyan egyszerű egy verekedés, mint ahogy azt gondolják!

2017. febr. 24. 20:05
 9/13 A kérdező kommentje:

Nem vagyok képzett, szimplán egy nagyon alap tudásom van annak köszönhetően, hogy érdekel a téma.

Amit meg csináltam egyáltalán nem egy komoly verekedés, vagy harc volt. Szimpla macska játék, ahhoz képest, ami lehetett volna, ha egy tényleg olyan srácról lett volna szó, akinek nem idegen ez az egész dolog.

2017. febr. 24. 20:39
 10/13 anonim ***** válasza:
62%
Nekem is hasonló volt a helyzetem. Én is csendes srác voltam, vékony de igen erős és gyors és ezek mellett jártam thai boxolni. Az egyik ilyen nagyszájú kondigyerek játszotta a kemény gyereket és kiprovokálta hogy verekedjünk. Elhívta a menőket hogy így meg ver ügy meg ver... Aztán 1 perc nem sok annyi idő múlva betört orral, 8 törött bordával, hosszanti sípcsont repedéssel feküdt. A suli legjobb tanulója voltam így az igazgató nem adott semmit csak lecseszett. De a végén azt mondta hogy nem mondhatna ilyet de jól tettem hogy kiálltam magamért. Azóta tisztelnek és én is a menők csoportjába vagyok.:)
2017. febr. 27. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!