Ezért miért lennék én a hibás? Tényleg emiatt kell megromlania egy barátságnak?
Figyelt kérdés
Haverom a srác.Tetszik neki egy lány, nekem pedig annak a lánynak a legjobb barátnője tetszik.A lány barátnőjével sokat beszélgettem, megnevettettem, elhívtam pizzázni, kikísértem buszmegállóba, verset írtam neki meg minden, és a végén összejöttünk.Haverom viszont nem lassan,fokozatosan próbálkozott hanem egyből odarohant és ilyen "jó a s*gged kőkóla?" meg hasonló beszólásokkal mondta hogy járna e vele.A lány visszautasította.Erre fel haverom engem kezdett hibáztatni ,hogy én vagyok a bűnös mert összejöttem a lány barátnőjével és biztos én beszéltem rá kitolásból hogy ne járjon vele..Azért is engem hibáztat hogy nekem besikerült neki meg nem.Hát nem az én hibám az hogy én kedvesen próbálkoztam, ő pedig bunkó módon csak úgy nyersen.2013. szept. 7. 15:28
1/2 anonim válasza:
Én nem barátkoznék retardáltakkal a helyedben, ilyen egyszerű.
2/2 anonim válasza:
Én is csak ennyit tudok mondani. Kulturáltan kellett volna csinálnia, aztán nem neked esni. Máshol keresi a problémát, mint ahol valójában elbújt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!