11/25 A kérdező kommentje:
pedig van , suliban is annyit alszok h csak na
Egy nap hány kávét iszol?
Lefekvésnek legyen egy rutinja, lefekvés előtt már ne nézd a Notebook vagy telefon képernyőjét.
Ha semmi nem segít az előttem válaszolók javaslataiból:
[link]
lakhelyedhez közeli központba menj el és mondd el a problémáidat.
Előtte háziorvostól is kérhetsz tanácsot, hiszen beutaló kell az alvásközpontba is.
2017. febr. 9. 17:00
Kizárt, hogy napi 20 órát aludj a napi 24 órából. Akkor hogy fiúzol? Mert a régi kérdéseid jóformán csak erről szólnak :) Evéssel közlekedéssel több időt töltünk mint napi 4 óra. De ha szerinted ennyi akkor ez nem normális, főleg hogy a napi 4 óra ébrenlétedben 1 órája a gyakorin ülsz.. Menj dokihoz, és ehhez nem kell anyuka. 18 évesen egyedül is mehetsz. Már felnőtt nő vagy.
2017. febr. 9. 17:08
14/25 A kérdező kommentje:
15/25 A kérdező kommentje:
elírtam , #13-as nem iszok kávét
Ha ez tartósan fennáll és az sem segít, hogy azoos időben fekszel és kelsz, amely időpontok közt legalább 8-9 óra van, akkor az előző válaszomban leírt [link] oldalt keresd fel.
Természetesen lehet hogy teljes vérképet kellene készíttetned és kiderülne valamilyen hiánybetegség, felírnának valamit, ami megoldaná, de ha ez sem vezet eredményre akkor nem marad más mint a [link] oldalon a számodra megfelelő alvásközpontba beutalót kérni.
2017. febr. 9. 17:16
Nem tudom honnan szedik, hogy elmúlt a kérdező 18 éves. Ilyenről egy szót sem írt. Ha valóban napi 20 órát alszol, akkor azt sem értem miért nem az egészség kategóriában van kirakva ez a kérdés. Szerintem ez komolyabb, mint a vashiány. Azonnal fordulj vele orvoshoz!
2017. febr. 9. 17:21
18/25 A kérdező kommentje:
Hát menj el orvoshoz te magad, vagy keresd fel az iskolai védőnőt! Én is fáradékony vagyok, vitamint szedek más vasat, de amit te leírsz, az nagyo durva! És szerintem valami komolyabb áll mögötte, szóval mindenképp vizsgáltasd meg magad, doki s aztán vérvétel
2017. febr. 9. 18:03
Miért külditek ezt a 18 évest egyedül,hogy kivizsgáltassa magá?!Mégis hol vannak a szüleid,és miért nem vittek el már orvoshoz.A tanárok nem látják,hogy mi zajlik veled?
2017. febr. 9. 18:55
Kapcsolódó kérdések: