Ez ellen mit tehetnék?
Nem akarok iskolába menni mert tudom hogy az összes nap ugyan olyan lesz.Valamiért nem tudom megtalálni bennük a jó és szép dolgokat,mert az osztálytársaim szépen szólva éretlen gyökerek és 10-11 órám van naponta ami már elég húzósnak hangzik,de ráadásul ők az egész napot átordítozzák,órákon is ez van.
Egyszerűen nem tudom mit tehetnék azellen,hogy figyelmen kívül hagyjam őket.Mert ha nem is lenne ennyire nyüzsis az osztály akkor talán még a sulis napokat is megszeretném,de emiatt egyszerűen minden napot túlélésként élek meg,és csak a hétvégére tudok gondolni...Mit tegyek?
Ha ilyen unott vagy és megértelek a felvázolt esetben, akkor azt tehetnéd, hogy megpróbálsz vagy jobb osztályba átiratkozni. Igazgatói vizitet és kérést látok itt.
Vagy viszel magaddal elfoglaltságot, ha ezt megengedi a helyzet. Olvasnivaló, hangoskönyv a mp3-lejátszón. Tablet és játék stb.
De az is lehet, hogy jobb lenne, ha szüleid átvinnének egy csendesebb környezetbe, ha megtehetitek. Akár vidéki osztályba is jó lenne, ha tudtok ingázni és lakcímváltást
kieszközölni a rokonok segítségével. Vidéki levegő és vidéki meló! Az tuti váltás, minek neked a sok óra, ha úgysem használod fel. Heti 5 nap * 11 óra * 36 hét = 1980 elvesztett tanóra évente, ha minden óra kárba megy. Ez 500 forint óránkét összegben becsülve 990.000 ezer forint / év. Na, látod egy milla. Tehát ez az összeg van elkacsintva évente, mondhatok ilyent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!