Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tehetnék ezek a. beszóláso...

Mit tehetnék ezek a. beszólások ellen?

Figyelt kérdés

Hm, hol is kezdjem.

Szóval, kis híján 14 éves lány vagyok, van egy barátnőm ő 13 éves lett nemrég. Ismerem pár éve, osztálytársam (előre is mondom, nem tudok vele megszakítani minden kapcsolatot, mert minden nap találkoznánk így is). Nos, ennek a lánynak az apja el hagyta az anyját miután megcsalta, kb 2 éve. Én nyáron kezdtem el vele barátkozni, azt hittem rendes csajszi, az elején úgy is viselkedett, de aztán jöttek neki fiúk, h ez meg az tetszik..azóta csak a fiúk körül forog az élete. 15 évestől 30 évesig bárki..(DE EGYIKKEL SEM TALÁLKOZIK CSAK BE JELÖL MINDENKIT AKI HELYES, azok meg elhitetik vele h majd Győrbe el jönnek hozzá Debrecenből) na most annyit tudni kell róla, hogy 120 kg kerekítve. KOMOLYAN én nem ítélem el az ilyen testalkatúakat, mert ember az ember bármilyen legyen.

Most mondjuk mondjunk példákat.

1.Ha sétálunk Győrben, minden helyesebb fiúra azt mondta, hogy idézem "enyém". Övé? Ugyan kérlek, senki sem néz rá..ha képet kérnek róla az is retusált és mit a kis tinipi cs@k Istenem..olyan szinten idegesítő, hogy Úr Isten!

2.Állandóan le szól engem! (Az én alakom szerintem jó, sőt, mások is mondták h modell legyek meg stb de engem a kórházi munka vonz). Olyanokkal kritizál, h

a, kicsi a szád, a fiúknak a nagy száj jön be, nekem nagy a száááám.

b, kicsi a melled, nekem 2 előnyöm van, a seggem meg a melleeem, mindenki azt néziii.

c,nekem már volt szex uális (?) kapcsolatom (miért büszke erre egy 13 éves lány?)

d,kicsi vagy (155 cm), én nagy, nekem többen írnak.

Anya tudja milyen,1 hónapja meg próbáltam kiiktatni végleg az életemből,erre az anyja fel hívta anyámat h mit képzelek h nem barátkozok a lányával..mint ovi, basszus..:D Ja, meg még olyan is volt, h ugye..h mondjam több f@ szt fogott, mint kilincset és ő erre olyan szinten büszke h csak na..Meg még annyi, hogy ő ítélkezik mások felett, h ez meg az is csúnya.."nézz magadra KÖNYÖRGÖM.."-fogalmazódik ilyenkor meg magamban.

Olyan eset is történt h én meg 2 szép barátnőm meg ő sétáltunk haza férfi munkások előtt, ők fütyültek utánunk, erre ő: MÁR MEGINT NEKEM FÜTYÜLNEK!, megint engem néz ezmegazis.. Segítsetek, valakii!!

Írhattok storykat is ilyen rib@aanc barátokról, meg h h tűntettétek el őket az életetek jelentős részéből. :)

2017. jan. 1. 21:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem is tudom, hogy ez a dagadt liba a hülyébb, vagy te, hogy foglalkozol vele. Minden nap találkoztok. És? Én is találkozok minden nap egy csomó emberrel, mégse beszélek vele. Ha nagyon rám kattan, elküldöm a faszba. Vagy, hogy végképp lekoptasd, egyszer vedd fel, hogy ilyeneket mond (pld "több f@ szt fogott, mint kilincset"), és küldd el az anyjának. Meg nyugodtan elmondhatod a sajátodnak is, hogy ilyeneket mond neked, utána akárhányszor hívatja ennek a libának az anyja, úgy se fog buzdítani, hogy barátkozz fele. Telefonszámot meg le lehet tiltani.
2017. jan. 1. 21:32
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt az egészet amit leírták mond el neki
2017. jan. 1. 21:33
 3/12 A kérdező kommentje:
sokan nmondták már neki, nem veszi észre magát, s kedves első, szerintem te vagy a hülyébb ilyen alapon
2017. jan. 1. 21:36
 4/12 anonim ***** válasza:
Ezt mind sikerült leszűrnöd? Akkor tényleg hülye vagy : ) Nem baj, stresszelj még egy kicsit a liba barátnőd miatt, egyszer csak meg haltok mind a ketten
2017. jan. 1. 21:43
 5/12 anonim ***** válasza:

Hmmm...azt nem értem, hogy miért foglalkozol vele. Az ilyent el kell zavarni. Hiába látod minden nap, nem kell vele beszélni és kész. De majd privátban kérlek írd meg, hogy mi volt, mert most kíváncsi lettem. Én a helyedben abszolút hagynám és neked az azt ajánlom, hogy állj a sarkadra és mondd meg neki, hogy te a modell alakoddal nem vagy hátrányban az ő bálna alakja ellen. És ezzel nem is szólod le, csak egyszerűen közölsz egy tényt. Meg fog sértődni? Persze. Na, és ilyenkor kérdezd meg tőle, hogy tulajdonképpen miért van megsértődve? Ha ez egy pozitív dolog lenne, hogy 13 évesen 120 kg, akkor nem sértődne meg rajta. És itt fordíts majd neki hátat és hagyd szépen ott, hadd gondolkodjon el ezen. De majd légy szíves írd meg, hogy mi volt, ha ezt így megteszed, vagy lépsz ellene valamit. :D

De szerintem semmiképpen se hagyd!

2017. jan. 1. 21:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Totál lelki sérült és rajtad éli ki magát. Azt hiszi, hogy neki attól jobb lesz, ha téged leszól, meg irigy is rád. Valahogy koptasd le, nem tudom hogy, de muszáj.
2017. jan. 1. 21:44
 7/12 anonim ***** válasza:
#5 Én is ezt írtam neki, hagyja ott, de nem fogta fel. Jobban zavarta, hogy említésre méltattam, hogy az ilyenekkel nem szabad foglalkozni, mert csak magadnak ártasz.
2017. jan. 1. 21:48
 8/12 anonim ***** válasza:
44%-os, igazad is van, csak szegény félreértette, úgy vette, hogy lehülyézed. Én értem, hogy mit mondtál, de ő máshogy értelmezte. :) Ne haragudj rá emiatt, szerintem. Nincs vele semmi baj, csak szegényt már kikészíti ez a lány és igaza is van. Talán most, hogy itt páran bíztattuk, a sarkára áll és elküldi a világ szélére. :)
2017. jan. 1. 22:17
 9/12 anonim ***** válasza:
120kg??! Ilyen súllyal már gurulni is tud..persze,ha nem 220cm
2017. jan. 1. 22:44
 10/12 A kérdező kommentje:
Háát..:) megvárom a következő negatív hozzászólását a testemhez, vagy bármimhez, és bárhol leszünk bármikor megmondom neki. Szerintem amúgy egyáltalán nem hallja miket mond, vagy én nem tudom, de ahogy néha ő beszél velem, úgy én a kutyákkal nem beszélek. Meg még azt ki hagytam, h állandóan ugráltat. Hozzak neki ezt azt ha este van kapcsoljam le a lámpát vigyem ki a kutyáját, TAKARÍTSAK helyette. Pedig nekem is nehéz itthon, egyik családtaggal sem vagyok jóba, meg még sok más, de ő ezzel nem törődve éli a saját kis életét..
2017. jan. 2. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!