Miért hívnak az osztálytársaim strébernek?
"Kussolj már, te büdös kis stréber g*ci, vagy fölkenlek a falra!"
Ritka ocsmányul reagálta le a megszólalásodat! Megharagszik, ha olyat hall, amit ő nem szeret hallani. Kíváncsi vagyok ő mit érezne, ha ővele bánnának így. Nekem is volt ilyen ismerősöm. Ha olyat hallott, ami neki nem tetszik, felkapta a vizet. De ha valaki nem beszélt, az is zavarta. Gyakorlatilag az ilyen embernek nem lehet mást mondani, csak dicsérni, vagy egyetérteni lehet vele. Ez olyan, amikor haragszanak valakire, mert nem mondja ki a véleményét. Ha meg kimondja, akkor meg az a baj... Édes f**zom, nem értem az embereket, de tényleg nem.
Azért mert mialatt te tanulod a sok felesleges szart, amiből később természetesen sok pénzt fogsz keresni. Addig ők élvezik az iskolás éveiket. Egészen addig amég elnem kezdenek dolgozni. Akkor ez a folyamat változik, mert akkor te fogod élvezni az életet.
Ez egy természetes folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!