Hogyan tudnám elérni, hogy ne utáljanak az osztálytársaim? 14/f
Sajnos, sokszor előfordul, hogy az osztályban találnak / vagy keresnek inkább / egy vagy két ügyeletes balekot, akin lehet röhögni, akin a felgyülemlett feszültséget ki lehet tölteni. Elég, ha csak kicsit kilóg valaki a sorból, nem kell, hogy "különleges" külseje legyen.
Nyolcadikos vagy, ugye?
Mert akkor vagy ki kéne valahogy húznod év végéig, aztán úgyis tovább tanulsz, más közegben / gimi, középsuli /.
Vagy ha nagyon elviselhetetlen a dolog, akkor sulit kéne váltani! Csak ehhez a szüleid is kellenének. Meg kéne mondanod nekik, mi történik veled a suliban, és szerintem a tanároknak is észre kéne venni. Mert gondolom előttük is piszkálnak.
Engem is szekáltak, kifiguráztak az általános iskolában /hiszed, vagy nem, még az osztályfőnököm is! / végül már ettől anyámék is besokalltak és a nyolcadik osztályt már egy másik suliban kezdtem. Eleinte izgultam, hogy ott is rossz lesz, de végül minden oké lett, nem bántam meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!