Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nem szeretnek az osztálytársai...

Nem szeretnek az osztálytársaim. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Három éve az egyik osztálytársammal nagyon megromlott a kapcsolatom. Mivel ő a vezéregyéniség az osztályban, nagyon sok emberrel megutáltatott és csak páran maradtak velem.

Most hétvégén nagyon csúnyán összevesztem a barátnőmmel, mert csúnyát mondtam a barátjára. Az előző bekezdésben említett vezéregyéniség mondta el neki, mivel mikor privátban veszekedtünk akkor írtam neki és elmondta a barátnőmnek.

Ő rám írt és órákig veszekedtünk, míg azt nem mondta, hogy szarik a barátságunkra.

Ma mindenki csesztetett, nagyon kevesen álltak mellém.

De nem is ez a baj. Hanem az, hogy három éve minden nap piszkálnak az alakom, az kinézetem, az öltözködésem, a személyiségem, a cselekedeteim miatt és az, hogy éppen kibe vagyok szerelmes.

Igazgatónál is voltunk, de nem érem el vele sokat. Mit tegyek??? Igaz, hogy csak 4,5 hónap van a suliból már, mivel 8. vagyok, de már elegem van.

2017. jan. 9. 14:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne foglalkozz velük.Azt írtad,hogy még páran maradtak veled.Legyél velük,és akkor neked is lesz egy jó bandád.

Próbálj vidámnak tűnni.Ha látják,hogy te nem veszed a szívedre a beszólogatásaikat,akkor abbbahaagyják.A lényeg mosolyogj,bátran szólj vissza nekik!

2017. jan. 9. 15:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én hasonlót átéltem, iszonyú nehéz volt, de tényleg igaza van az elsőnek.

A hideg kiráz, ha visszagondolok ezekre az időkre.

Másik, ne mondjál semmi személyeset magadról senkinek, mert csak visszaélnek vele. Ha mész a folyosón fülhallgató a fülbe. Ha kötekednek, ne válaszolj, olvass vagy valami.

Ez hülyén hangzik, de vigyél be magaddal vagy igyál otthon indulás előtt citromfű teát, ez megnyugtat egy picit.

Fu, kitartás. :/

2017. jan. 9. 15:24
 3/7 anonim ***** válasza:

Tanuld meg!!!!

Ne mondj véleményt senkiről másnak. Különösen akkor ne, ha a két ember jóban van, vagy ismeri egymást.

Értem, hogy azért mondtál csúnyát a barátjáról mert talán igazad van, féltetted a barátnődet tőle.

De neked ahhoz semmi közöd.

2017. jan. 10. 14:56
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Ne üsd az orrod olyanba, ami nem a te dolgot!

Ne kavard a szart!

2017. jan. 10. 14:58
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

Mit tegyél?

Kérj tőlük holnap elnézést és add áldásod a barátnődre és a pasijára. :)

2017. jan. 10. 15:00
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Ma két fiú elkezdett becézgetni (szívem, édesem, drágám, szerelmem, stb.), simogatni, meg bókolni. Tudom, hogy nem szerelmesek belém, csak idegesítésként csinálják.

mit tegyek?

2017. jan. 10. 15:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel nekik. Fiú ilyet idegesitésből nem csinál.
2017. jan. 10. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!