Nem szeretnek az osztálytársaim. Mit tegyek?
Három éve az egyik osztálytársammal nagyon megromlott a kapcsolatom. Mivel ő a vezéregyéniség az osztályban, nagyon sok emberrel megutáltatott és csak páran maradtak velem.
Most hétvégén nagyon csúnyán összevesztem a barátnőmmel, mert csúnyát mondtam a barátjára. Az előző bekezdésben említett vezéregyéniség mondta el neki, mivel mikor privátban veszekedtünk akkor írtam neki és elmondta a barátnőmnek.
Ő rám írt és órákig veszekedtünk, míg azt nem mondta, hogy szarik a barátságunkra.
Ma mindenki csesztetett, nagyon kevesen álltak mellém.
De nem is ez a baj. Hanem az, hogy három éve minden nap piszkálnak az alakom, az kinézetem, az öltözködésem, a személyiségem, a cselekedeteim miatt és az, hogy éppen kibe vagyok szerelmes.
Igazgatónál is voltunk, de nem érem el vele sokat. Mit tegyek??? Igaz, hogy csak 4,5 hónap van a suliból már, mivel 8. vagyok, de már elegem van.
Ne foglalkozz velük.Azt írtad,hogy még páran maradtak veled.Legyél velük,és akkor neked is lesz egy jó bandád.
Próbálj vidámnak tűnni.Ha látják,hogy te nem veszed a szívedre a beszólogatásaikat,akkor abbbahaagyják.A lényeg mosolyogj,bátran szólj vissza nekik!
Én hasonlót átéltem, iszonyú nehéz volt, de tényleg igaza van az elsőnek.
A hideg kiráz, ha visszagondolok ezekre az időkre.
Másik, ne mondjál semmi személyeset magadról senkinek, mert csak visszaélnek vele. Ha mész a folyosón fülhallgató a fülbe. Ha kötekednek, ne válaszolj, olvass vagy valami.
Ez hülyén hangzik, de vigyél be magaddal vagy igyál otthon indulás előtt citromfű teát, ez megnyugtat egy picit.
Fu, kitartás. :/
Tanuld meg!!!!
Ne mondj véleményt senkiről másnak. Különösen akkor ne, ha a két ember jóban van, vagy ismeri egymást.
Értem, hogy azért mondtál csúnyát a barátjáról mert talán igazad van, féltetted a barátnődet tőle.
De neked ahhoz semmi közöd.
Ne üsd az orrod olyanba, ami nem a te dolgot!
Ne kavard a szart!
Mit tegyél?
Kérj tőlük holnap elnézést és add áldásod a barátnődre és a pasijára. :)
Köszönöm a válaszokat!
Ma két fiú elkezdett becézgetni (szívem, édesem, drágám, szerelmem, stb.), simogatni, meg bókolni. Tudom, hogy nem szerelmesek belém, csak idegesítésként csinálják.
mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!