Miert ilyenek a magyar tanarok?
Altalanos iskolaban mindenbol 4-es , 5-os voltam , most kozepiskolaban masodikos-kent mar ott jarok hogy les**om mert hiaba tanulok nem azt kerdezi a tanar.
Matekbol sikhulye az egesz osztaly , a tanar olyan gyorsan magyarazz kozbe ir hogy egyszeruen nem tudjuk felfogni . Igy is kulon matektanarhoz jarok az segit valamennyit . Fizikabol ugyanez van , az elmeleti reszet ertem ,de a gyakorlatibol semmit(ugyan az a tanar tanitja )
Gyakorlatis tanar ahelyett hogy elmondana hogy kell , meg o lebasz mert hogy ennek a kerdesnek nem itt a helye. A tobbit inkabb mar le se irom mert minek az osszes tanar egytol egyik arra megy hogy hogy tudna megbuktatni mindenkit , az nem erdekli hogy tanuljuk meg a tananyagot es nem hinnem hogy fogyatekos lennek.
Massal is van ilyen ? Vagy csak en orvendhetek ilyen jo fej tanaroknak.
Tanárként írok telefonról. Sajnálom, hogy ez a véleményed a tanáraidról. A bunkó beszólásokat nem tudom elfogadni senkitől.
Az általános iskola szintje nem egyezik meg a szakgimnázium szintjével. Elhiszem hogy a matektanár nem magyaráz érthetően, de biztosan van olyan aki érti a magyarázatát. Ha így van akkor a tananyagot igenis meg lehet tanulni.
Én tanítottam pár évet szakközépiskolában (Csepelen) és sajnos azt kell mondanom, hogy nem a legjobb képességű diakok jártak oda ( természetesen a Te sulidra ez nem igaz ). Az érettségi átlagok legalább 1-1,5-del rosszabbak mint egy középkategóriás gimiben (Budapest 11.ker).
A jó eredményhez kell a vevő és az adó eredményes összedolgozása.
Javaslatom: ha nem tetszik a suli akkor válts és próbálj meg öallóan is tanulni (net, barátok).!
#11 Értem én mit mondasz , el is ismerem hogy rengeteg gyerek nem akar tanulni és fegyelmezetlen , de ha egyszer a mi iskolánkba a tanárok flegmák, nem mondják el normálisan az anyagot, bunkók stb..
Akkor nem hiszem hogy ki tudna alakulni ez az adó vevő kapcsolat.. Az iskola váltás nem lenne jó megoldás mivel a környéken csak itt van ilyen szakközépiskola , ami ezt a szakmát "tanítja".
Utolsó , hiába nyitom ki a tankönyvet az nem arra van hogy saját magamtól kéne megtanulnom, meg azon mit értelmezzek benne hogy x+y=0 .. (ez csak egy példa volt)
Az viszont jó volna , ha tudnál segíteni . Amúgy a másodfokú egyenleteket vesszük .
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!