Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Megfigyel a tanárom/ kémkedik...

Megfigyel a tanárom/ kémkedik utánam? Felpontozlak

Figyelt kérdés

Kedves Community, lenne egy kérdésem hozzátok. Kicsit összetett és fura (nagyon fura) történet úgyhogy a kérdéseket a végére írom :D (17/l & utolsó évem a suliban egyébként)

Szóval az az érzésem hogy megfigyel a tanárnőm (27, szingli, 0 gyerek).

Reggel szokott figyelni amikor megyek a suliba (ezt be is vallotta xD), tudja mikor kések el, milyen gyorsan sétálok stb..

Tudja (kb) milyen jegyeim vannak. Néha gratulál ha jó jegyet kapok stb. Ez igazából nem is gond mert nyilván láthatja minden tanár a jegyeimet, de attól még fura hogy más diákoknál ezt nem csinálja.

Ez a kettő igazából még nem is olyan para, betudhatom annak hogy kedvel evtl. kedvenc diákja vagyok. De itt van pár konkrét dolog is:

5 éve minden nap rágózok a suliban, és még soha senki nem vette észre (10.es vagyok). Erre ő kb 15 perc után kiszúr.. ezt többször is a héten (már nem is rágózok nála inkább xD). Kiköpnöm viszont nem kell, és büntetést se kapok.

Vagy pl. múltkor amikor egyik osztálytársam előadást tartott, én enyhén szólva álmosan néztem és próbáltam hallgatni. A tanárnő pedig mosolyogva figyelt engem (mert miért is figyelné azt akit mindját leosztályoz..), és amikor látta hogy észrevettem elkezdett nevetni :D (én is miatta)

Osztálytársak azt mondták hogy látták hogy valamit bámult kb 2 percig mosolyogva majd utána nevetve, de nem tudták mi/ki az.

Vagy pl. figyeli mindenre a reakcióm (nézünk egy filmet és vicces rész jön rám néz hogy nevetek e stb.).

Folyton hallja mit SUTTOGOK a padtársamnak (olyan halkan hogy még ő se érti mindig) és mindig tesz hozzá valami megjegyzést (itt nem szeretnék konkrét példát írni hogy ne ismerjék fel mások xD).

Amikor padtársammal egyidejűleg beteg voltam (1 hétig), rögtön jött oda hozzám megkérdezni (mikor jöttem suliba) hogy jól vagyok e, mi volt velem és hogy jó hogy megint itt vagyok :)

Most hirtelen ennyi jut eszembe...

Szerintetek miért figyel meg? Lehetséges hogy bejövök neki?

Fogalmam sincs milyen beállítottságú, bár elég gyanús mert jó pár éve nincs barátja..

Nem tartom kizártnak hogy bejövök neki, óra közben/előtt/után/szünetben is mindig beszélünk (nem sulis dolgokról), és mindig nevet vagy ironikusan (emiatt enyhén "perverzen") beszél xD

Osztálytársaimnak is feltűnt ez az egész, páran úgy gondolják ilyen lelki társak vagyunk :D

Minél több választ, mindenki véleménye érdekel!

Felpontozás minden esetben megy (leszámítva a teollokat stb.)

Köszi mindenkinek! :)

2016. nov. 29. 15:41
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem (kérlek ne haragudj meg érte) keress fel egy jó pszichológust! Több van itt a háttérben, mint az megmutatkozik a felszínen!

Nyilvánvalóan vonzódsz a tanárnőhöz. Viszont kezdesz elrugaszkodni a valóságtól! Nézd, ha ő egy mentálisan egészséges felnőtt nő, akkor semmi esélye annak, hogy a vágyad teljesüljön! Saját tapasztalatból írom, ne ábrándozz ilyesmi helyzetekről, főleg ne tanárról! Mellesleg kissé beteges is. Minden bizonnyal amiatt vonzódhatsz hozzá, mert megláttad benne az anya ideálodat, mivel érdekeled és talán jobban figyel rád, mint bárki más. Viszont nem vezet semmire sem, ha össze-vissza fantáziálgatsz. Próbálj meg úgy tekinteni rá, mint akármelyik másik tanárodra. Ne engedd közel magadhoz. Mindezt nem rossz szándékból írom, hanem mert megtapasztaltam hasonlót. És óriásit csalódtam. Rájöttem, hogy nem szabad a tanárainkat a pót-szüleinknek vagy a barátainknak tekintenünk.

17/L

2016. dec. 24. 00:08
 52/59 anonim válasza:
100%

Szia!:)

A leírtakból én is arra következtetek, hogy ez inkább vonzalom mindkét fél részéről, mint anyáskodás. Nekem is van/volt hasonló, bár itt férfi-nő felállás van. Kíváncsi lennék, hogy mi történt még veletek, ha gondolod írj privit.

18/L

2016. dec. 28. 21:00
 53/59 A kérdező kommentje:

# 51

Köszi a választ!

Nem haragszok, teljesen megértelek. Amilyen szerencsétlenül fogalmaztam meg ezt a kérdést (mint valami paranoiás beteg komolyan) még én is elküldeném magamat pszichológushoz. :D

Mentségemre szóljon, hogy teljesen össze vagyok zavarodva és ilyenkor nehezemre esik leírni az ilyeneket.

Kicsit olyan ez nekem mintha túlságosan beleképzelnéd/belemagyaráznád a te helyzetedet (*volt helyzetedet) az enyémbe. Sehol nem írom, hogy ÚGY vonzódnék hozzá vagy fantáziálgatnék... Persze, bírom nagyon, teljesen a kedvenc tanár kategória, de ez azért más. A fenti dolgok pedig tények, nem képzelődés. Mégis mi értelme van ha kiírok egy kamukérdést/hazudok sok dolognál, csak azért, hogy megkapjam a "várt" választ? Nyilván azt szeretném, hogy segítsetek és tudom hogy ez csak úgy lehetséges, ha 100 %-ig objektíven írok. Ráadásul azóta történtek még furább ill. "durvább" dolgok, ez még csak a kezdet...

A pót-anyás dolog (már megbocsáss de) egy az egyben hülyeség. Bár most nézem, elfelejtettem odaírni, hogy nagyon jó a kapcsolatom anyámmal, ezért ezt az opciót egy az egyben ki lehet zárni, szóval nem tehetsz róla. :)

Mindenesetre ment a zöld kéz!:)

2017. jan. 13. 22:11
 54/59 A kérdező kommentje:

# 52

Neked is köszi, ment a zöld pacsi!

Hát, én is (meg mások is...) úgy érzem, hogy akarhat valamit tőlem.. Csak ugye fogalmam sincs mit.

Majd írok privátban is akkor :)

2017. jan. 13. 22:15
 55/59 anonim ***** válasza:
Ilyen ez a szerelem, nemtom mit vagy elképedve :)
2017. jan. 16. 18:09
 56/59 anonim ***** válasza:
Nekem is elküldöd?:))
2017. jan. 16. 21:06
 57/59 anonim ***** válasza:
Lett azóta valami új?:)
2018. jan. 30. 09:59
 58/59 A kérdező kommentje:

Igen, összejöttünk, aztán pár hónap után szakítottunk, visszament az exéhez és összeházasodtak.

Így dióhéjban.

(bocs a megkésett válaszért)

2018. ápr. 10. 18:29
 59/59 anonim válasza:
53%

Igazgatóság tudott róla? Bár, már nem aktuális.

Ja, és kérem a felpontozásomat! A trollok nagyon lehúzták a százalékomat...

2019. okt. 29. 21:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!