Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Felpontozlak! Egy tablet rá...

Felpontozlak! Egy tablet rá lett dugva 12 volt helyett 5-re. Mi romlik el ilyenkor?

Figyelt kérdés

Sajnos 99%-ban biztos vagyok benne, hogy a teblet KO., de azért még kiírom ide is, mert az interneten semmit nem találtam róla.

Egyik barátomnál volt az adott tablet (quicki 731 apollo) és feldugta egy összeeszkábált tűhegyű töltőre. Villant egyet, és utána került hozzám.

2016. aug. 9. 20:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
próbáld bekapcsolni hosszan bekapcsoló gombot nyomni fél - egy percig amíg töltőn van esetleg 2A-es töltővel. 5V 2A
2016. aug. 9. 20:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Akartad mondani 5V helyett 12-re ?

Jo esetben csak a tapegyseg stabilizatorja ment ki, de inkabb valoszinubb hogy a proci meg minden totalkaros lett.

2016. aug. 9. 20:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem tulfeszultseget kapott es kuka..

Nem volt vmi rendes a baratod :/

2016. aug. 9. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Az a baj, nem lehet se tudni de erdemben javitani valoszinuleg. Talan a toltoaramkor kiment, es vele egyutt megszaladt a feszultseg masfele is. Konkret kapcsolasi rajz es meres nelkul nehez barmi biztosat mondani, hogy mi ment ki benne. Szerintem annak annyi.
2016. aug. 10. 08:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha 12 helyett kapott 5-öt az nem gond, de lehet hogy fordított polaritást kapott, az már baj.
2016. aug. 10. 09:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem pontoz fel senki? :-D
2016. aug. 11. 06:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!