Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tegyek, ha interneten és...

Mit tegyek, ha interneten és mobilon megfigyel egy pasi?

Figyelt kérdés

Feltört mindent amit lehet és nem tudok ellene védekezni.

Olyan, mint ha egy valóságshow főszereplője lennék, akit ki akarnak szavazni.

Tudom ki csinálja, de nem tudom bebizonyítani.

Tudom miért csinálta, tudom miért csinálja még mindig, de leállítani nem tudom.

Totál elegem van már ebből.

2016. júl. 17. 08:38
 1/5 Trafó1 ***** válasza:

Tudod mi az a dezinformáció?

Vezesd félre és szo..asd meg.

Vagy jelentsd fel.

2016. júl. 17. 09:17
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

Ha nincs bizonyítékod honnan tudod, hogy megfigyel?

A PCt még hihetőnek tartom, de a mobilhoz nagyon profinak kell lenni.

2016. júl. 17. 09:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Hallomásból tudom, egy barátjától hallottam, meg abból, hogy pl. lett volna valakivel egy randim és az ő nevében lemondta facebookon, belebújt a bőrébe. Szóval feltörte a facebookomat is.
2016. júl. 17. 09:54
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A misztikus és érthetetlen "feltörések" túlnyomó része kimerül abban, hogy az egyik mókuska ismeri a másik mókuska jelszavait. A teendő ebből egyenesen adódik.
2016. júl. 17. 11:10
 5/5 kovpet ***** válasza:

Mit tegyél? Változtass jelszavakat (de ne a születésnapod dátumáról 123456-ra...) és ha tényleg alapos a gyanúd, akkor tegyél feljelentést (ismeretlen tettes ellen).

Esetleg egy reinstall sem ártana (a jelszóváltás előtt!), hátha tényleg telepített valami okos kis dolgot a gépedre. A telefonokhoz nem értek, de biztos lehet factory resetet csinálni, vagy visszatenni a gyári firmwaret, majd frissíteni.

2016. júl. 17. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!