Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Megfigyel a tanárom/ kémkedik...

Megfigyel a tanárom/ kémkedik utánam? Felpontozlak

Figyelt kérdés

Kedves Community, lenne egy kérdésem hozzátok. Kicsit összetett és fura (nagyon fura) történet úgyhogy a kérdéseket a végére írom :D (17/l & utolsó évem a suliban egyébként)

Szóval az az érzésem hogy megfigyel a tanárnőm (27, szingli, 0 gyerek).

Reggel szokott figyelni amikor megyek a suliba (ezt be is vallotta xD), tudja mikor kések el, milyen gyorsan sétálok stb..

Tudja (kb) milyen jegyeim vannak. Néha gratulál ha jó jegyet kapok stb. Ez igazából nem is gond mert nyilván láthatja minden tanár a jegyeimet, de attól még fura hogy más diákoknál ezt nem csinálja.

Ez a kettő igazából még nem is olyan para, betudhatom annak hogy kedvel evtl. kedvenc diákja vagyok. De itt van pár konkrét dolog is:

5 éve minden nap rágózok a suliban, és még soha senki nem vette észre (10.es vagyok). Erre ő kb 15 perc után kiszúr.. ezt többször is a héten (már nem is rágózok nála inkább xD). Kiköpnöm viszont nem kell, és büntetést se kapok.

Vagy pl. múltkor amikor egyik osztálytársam előadást tartott, én enyhén szólva álmosan néztem és próbáltam hallgatni. A tanárnő pedig mosolyogva figyelt engem (mert miért is figyelné azt akit mindját leosztályoz..), és amikor látta hogy észrevettem elkezdett nevetni :D (én is miatta)

Osztálytársak azt mondták hogy látták hogy valamit bámult kb 2 percig mosolyogva majd utána nevetve, de nem tudták mi/ki az.

Vagy pl. figyeli mindenre a reakcióm (nézünk egy filmet és vicces rész jön rám néz hogy nevetek e stb.).

Folyton hallja mit SUTTOGOK a padtársamnak (olyan halkan hogy még ő se érti mindig) és mindig tesz hozzá valami megjegyzést (itt nem szeretnék konkrét példát írni hogy ne ismerjék fel mások xD).

Amikor padtársammal egyidejűleg beteg voltam (1 hétig), rögtön jött oda hozzám megkérdezni (mikor jöttem suliba) hogy jól vagyok e, mi volt velem és hogy jó hogy megint itt vagyok :)

Most hirtelen ennyi jut eszembe...

Szerintetek miért figyel meg? Lehetséges hogy bejövök neki?

Fogalmam sincs milyen beállítottságú, bár elég gyanús mert jó pár éve nincs barátja..

Nem tartom kizártnak hogy bejövök neki, óra közben/előtt/után/szünetben is mindig beszélünk (nem sulis dolgokról), és mindig nevet vagy ironikusan (emiatt enyhén "perverzen") beszél xD

Osztálytársaimnak is feltűnt ez az egész, páran úgy gondolják ilyen lelki társak vagyunk :D

Minél több választ, mindenki véleménye érdekel!

Felpontozás minden esetben megy (leszámítva a teollokat stb.)

Köszi mindenkinek! :)

2016. nov. 29. 15:41
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:

Kedves #9,

felpontoztalak, bár fogalmam sincs ez most irónia vagy nem..

Ha nem: Köszi a választ, nekem is megfordult a fejemben hogy a "gyerekének" tekint. Az őrangyalos részt meg nem nagyon értem :)

Ha pedig irónia akkor örülnék ha máshol szórakoznál..

2016. nov. 29. 23:03
 12/59 A kérdező kommentje:

Légyszíves olvasd el rendesen mit írtam.. Azon mégis mi a paranoia amikor beismeri/ mások hívják fel a figyelmem rá?

Ha nem szól két barátnőm hogy nagyon fura a tanár észre sem veszem (nem vagyok a nonverbális kommunikáció olvasásának a mestere).

2016. nov. 29. 23:06
 13/59 anonim ***** válasza:
97%

Szia!

Szerintem nyugodtan kérdezd meg tőle, hogy miért figyel rád ennyire. Az őszinteség erély. Hajrá! Legyen bátorságod. És akkor nem lesznek benned kérdések.

16/L

2016. nov. 30. 09:23
 14/59 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!!! Azt mondod nem zavar sőt.....!!!!

Szó élvezed?

Akkor használd ki, ki tudja talán az.

2016. nov. 30. 10:29
 15/59 anonim ***** válasza:
90%

Kedves kérdező. Nem irónia volt. Az őrangyalt ne szó szerint értsd, hanem csak minőségileg. Szokott simogatni? Mondjuk a válladat? Szokott közelhajolni hozzád? (a szádhoz)

Az, hogy nincs pasija semmit sem jelent. (Lehet titkos szeretője van)

Nem minden nő olyan, hogy remeg, ha nincs mellette férfi. Vannak nők, akik lebecsülik magukat, ha nincs párjuk. Nem kevés nő gondolkodik így, de nem tehetnek róla. Nagy a társadalmi nyomás, és csak az intelligens nő köp, arra hogy mit vár el tőle a környezete. Elkalandoztam.

A tanárnőnek rővid a haja? Mivel a leszbik jelentős részének rövid, mivel a hosszú haj nagyon vonzó egy férfinak a így ne,kizárt, rövid. Persze nem helyes általánosítani, hogy akkor minden rövid (fiús) hajú nő leszbikus.

Továbbá, ha nem leszbikus, attól még lehet, hogy veled eljátszana, és te sem vagy leszbikus, mégis ha úgy adódna, talán...

Viszont tartom magam ahhoz az elképzeléshez, hogy téged választott a kis kedvencének. Minden tanárnak van kedvenc diákja, nincs ebben semmi.

2016. nov. 30. 11:12
 16/59 anonim ***** válasza:
31%
Kérdező, nem gondoltál arra, hogy Ő TE VAGY?
2016. nov. 30. 15:44
 17/59 A kérdező kommentje:

Már többször is mondtam hogy megfigyelve érzem magam tőle & kérdeztem hogy miért figyel meg de csak a szemembe nézett és nevetett :D

Valószínű nem vett komolyan (nem tudnak sokan komolyan venni amikor kiakadok).

De olyan véresen komolyan se akarom, mert az már kínos lenne szerintem...

Köszi a választ ;)

2016. nov. 30. 15:56
 18/59 A kérdező kommentje:

Még szép hogy :D

Ki nem örülne ha az utolsó évében kivételeznek vele.. Ráadásul 2 tantárgyból is ő vizsgáztat.

2016. nov. 30. 15:58
 19/59 A kérdező kommentje:

Bocsi, csak az őrangyalos rész miatt nem tudtalak először teljesen komolyan venni :)

Simogatni nem szokott, megérinteni se különösen gyakran (néha a kezemen de ez normális). Ölelés viszont már volt :) Meg folytonos szemkontaktus.

Igazad van, sose tudni. Ezért is írtam ki egyébként a kérdést, mert ti objektívebben látjátok a dolgokat mint én :) Szerintem se jövök be neki feltétlen, még ha az ilyen szintű kivételezés & kapcsolat nem is feltétlen megszokott.

Vállig erő haja van. Semmi jele nincs annak hogy ne lenne hetero, csak az hogy nincs (sok sok éve) barátja. De ugye ennek is ezer oka lehet..

2016. nov. 30. 16:05
 20/59 A kérdező kommentje:

Nem értélek :D

Miért lennék ő? Két különböző emberről van szó..

2016. nov. 30. 16:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!