Ha eltöröm acélbetétes bakancsal az osztálytársaam sípcsontját akkor azért kirughatnak?
Figyelt kérdés
Nagyon idegeitő tud lenni, mindenkinek beszól, ütögetni, verekedni akar de főleg engem csesztet mert rock, metál zenét hallgatok.
Tanárok nem csinálnak semmit se már többször is szoltam nekik... szóval ha eltörném mondjuk a sípcsontját vagy nagyon megverném azért mit kaphatnék?
2016. nov. 25. 17:32
31/32 anonim válasza:
Szerintem az a kérdés hogy ki az erősebb. Ő vagy te?
32/32 anonim válasza:
Érdekes hogy ezt a kérdést azért nem törlik mert ez jobb mint az iskola-cigány probléma. Amúgy meg én már hallottam olyat hogy valakit azért akartak megverni az osztálytársai mert mindig lógott az iskolából. ''Otthon hokiztál amíg mi tanultunk?'' így fogják fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!