Ha eltöröm acélbetétes bakancsal az osztálytársaam sípcsontját akkor azért kirughatnak?
Nagyon idegeitő tud lenni, mindenkinek beszól, ütögetni, verekedni akar de főleg engem csesztet mert rock, metál zenét hallgatok.
Tanárok nem csinálnak semmit se már többször is szoltam nekik... szóval ha eltörném mondjuk a sípcsontját vagy nagyon megverném azért mit kaphatnék?
Valószínűleg legjobb esetben is kirúgnának, szóval ne tedd, egy ilyen nem ér annyit.
Pedig ez lenne a helyes reakció. De így sajnos csak megfélemlítheted, semmi fizikai fájdalom, a lelki úgy is jobban betesz majd neki. Vagy egyszer várd meg, hogy ő kezdeményezze a verekedést, és esetleg önvédelem, de mást sajnos semmit nem tehetsz. Vagy esetleg annyit, ami nehéz lesz, hogy teljes mértékbe ignorálod a létezését, nem törődsz vele, hogy mit mond, tesz vagy csinál.
ezért gáz ha valaki domináns akar lenni,de nincsenek meg hozzá a képességei,mert egy lusta kis csicska,akinek nincsen kedve boxolni járni.
ha tudnál bunyózni akkor annyi lenne az egész,hogy beversz neki egyet gyomorra,egyet vesére,aztán amikor összegörnyed akkor lefojtod a földre.
aztán amíg sírva piheg addig elmeséled neki az új játékszabályokat.
tökéletes lefenyítés minden külsérelmi nyom nélkül.
NE az iskola területén belül. Azon kívül nem sokat tehetnek, ha történik valami.
Spanom drogot adott el egy osztálytársának, fölnyomták az igazgatónál, de nem tehetett semmit, mert nem az iskolában csinálta.
Tehát nem kell félned, csak iskolán kívül intézd el.
Ilyen rocker a szégyen, pontozz le nyugodtan.
Nem vagy több mint ő, mert bakancsod van.
Csesztetnek engem is... kezet nem emeltem még senkire. Halálos nyugalommal vissza kérdezek... „és akkor mivan?” köpni nyelni nem tud tőle a java.
Amíg látja hogy zavar, nem szabadulsz. Verekszik lekeversz neki egyet csak hogy tudja hol a helye és ennyi... eltörni a sípcsontját te jó ég...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!