Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ha eltöröm acélbetétes bakancs...

Ha eltöröm acélbetétes bakancsal az osztálytársaam sípcsontját akkor azért kirughatnak?

Figyelt kérdés

Nagyon idegeitő tud lenni, mindenkinek beszól, ütögetni, verekedni akar de főleg engem csesztet mert rock, metál zenét hallgatok.

Tanárok nem csinálnak semmit se már többször is szoltam nekik... szóval ha eltörném mondjuk a sípcsontját vagy nagyon megverném azért mit kaphatnék?

2016. nov. 25. 17:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
82%

Itt senki nem tud olvasni?

"Tanárok nem csinálnak semmit se már többször is szoltam nekik..."

Szerencsétlen kérdező ezt nem tudja érthetőbben leírni.

De akkor leírom én is.

A tanároknak jelezte hogy az osztályban van egy hülyegyerek aki cseszteti.A tanárok erre nagy ívben sz##nak.

Innentől kezdve mit tegyen?

Rohangáljon egyik felnőttől a másikhoz mint valami gyökér 10 éves? Vagy mi?

Valóban nem suliban kéne összevernie a srácot,meg csontja se sérüljön,de ezt nem lehet szóval megoldani.

2016. nov. 29. 17:03
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, érdekes, velem meg egy hozzád hasonló rocker csinálta ezt minden nap (vagy punk, magam sem tudom), úgy, hogy kb. hozzá se szóltam senkihez. Változnak az idők, a tanulság az, hogy nem szabad bántani a másikat.
2016. dec. 14. 23:26
 23/32 anonim válasza:
100%
Szia:) Hány éves vagy? Nem hiszem, hogy kirugnanak. En kb.5-ben kezdtem el jó zenét (nekem ez a jó zene nem kérek reklamációt c: ) hallgatni, engem is piszkáltak Egyszer hozza vágtam egy fiúhoz az ollót, de a szekrényt találtam el. (Felidegesitett nagyon). Aztán ugyanez a fiú elkezdte oltogatni anyámat és nekemjött (ez nem az előbbi következménye volt) Erre én megvédtem magam, következmény: orrverzes (nem nekem, a fiúnak). Idén pedig kaptam egy acelbetetes Steel bakancsot, kiröhögték, hatsofelen rúgtam oket párszor (ha fel...... az agyam) mára mar kussolnak.:) Hozzátenném, nagyon f........ az osztályomban levő túlkoros fiúk (mar rég nem oda kene járniuk), sokat képzelnek magukról, a lányoknak neki mennek, az összes tanár ulalja oket. A LÉNYEG: nyugodtan Rugd seggbe, ha nem is töröd el semelyik csontjat, talán felfogja, hogy acelbetetessel nem jó kikezdeni.:)
2016. dec. 29. 20:43
 24/32 anonim ***** válasza:
Gratulálok. És mi van, ha az olló beleáll a mellkasába? Vagy a szemébe?
2016. dec. 29. 21:05
 25/32 anonim ***** válasza:
82%
Védje meg magát a kérdező, de akkor ő miatta se kelljen félnie senkinek az osztályában. Mert az ilyen lázadó bakancsos fiatalok annyira fel tudnak háborodni, ha bántják őket, de nem igazán veszik észre, ha ők csinálják mással. Tisztelet a kivételnek.
2016. dec. 29. 22:16
 26/32 anonim ***** válasza:
44%
Kereslet-kínálat. Biztos van benned valami irritáló, ő meg érzékeny erre. Csak egy megoldás van , jöjj rá mi a furi benned!
2017. jan. 6. 14:59
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon idegeitő tud lenni, mindenkinek beszól, ütögetni, verekedni akar"

Akkor állj fel, és mondd neki, hogy akkor ne csak a szája járjon. De ne te kezdd a verekedést, hanem ő.

Másrészt biztosan megoldaná, ha belerúgnál vagy bármi a helyzetet?

2017. jan. 6. 18:37
 28/32 anonim ***** válasza:

"Kereslet-kínálat. Biztos van benned valami irritáló, ő meg érzékeny erre. Csak egy megoldás van , jöjj rá mi a furi benned!"

Az ember nem látja úgy saját magát. Ha mégis, akkor sem biztos hogy rájön, hogy attól az xy dologtól bántja. Egyetlen egy ember tudja igazán az okát, az pedig az a személy, aki bántja. De az meg nem mondja el neki valamiért.

2017. febr. 13. 11:59
 29/32 anonim ***** válasza:
Próbálj valami olyan helyzetet produkálni, hogy mondjuk megüt egyszer, és akkor már nyugodtan szétverheted, (mértékkeeeel!!) vagy bosszantsd fel, vagy mittomén dobd ki a táskáját az ablakon avgy hasonló..
2017. márc. 1. 19:44
 30/32 anonim ***** válasza:
Jó ötlet, és ha netán olyan sérülést szenved el ami maradandó (csonttörésnél simán előfordul) akkor fizethetsz neki ilyen életjáradékot is (vagy valami ilyesmi a neve).
2017. márc. 30. 09:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!