Maguknak ez jól esne? Ilyen esetben mit gondolnának? (elsősorban tanárok, pedagógusok válaszát várom)
Figyelt kérdés
A matektanárnőmet az egyik gyerek az osztályából nagyon megbántotta,sírt is miatta, pedig nem az a fajta.Én annyira megsajnáltam hogy reggel(4:15)amikor anya kel, felébredtem és onnantól amíg ki nem keltem az ágyból azon gondolkoztam hogy hogyan tudnám egy picit felvidítani.Így matek óra után az asztalára tettem egy kis meglepetést direkt úgy hogy ne vegye észre.Nagyon megörült neki, de megkérdezte hogy ki volt az, kinek kell megköszönnie.Nem mondtam el neki,de másnap órán megköszönte a "télapónak" az ajándékot és pont akkor felém nézett ( de ültek mellettem és előttem is), én meg akaratlanul is elmosolyodtam, ráadásul még egyik osztálytársam is rám nézett.Maguk szerint rájött hogy én voltam?2016. nov. 18. 21:52
1/4 anonim válasza:
A jelek szerint... :) ;) De tegeződjünk inkább. :)
2/4 anonim válasza:
Van rá esély. :) Aranyos volt tőled amúgy.
3/4 anonim válasza:
Kedves tőled. Biztosan rájött. Én is örülnék egy ilyennek.
4/4 anonim válasza:
Ez olyan meghatóó... :)) Ritkán olvas az ember ilyen kis aranyos kérdést. Maradj mindig ilyen!!!
Valószínűleg rájöhetett... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!