Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Megtehetem-e, hogy nem megyek...

Megtehetem-e, hogy nem megyek el a szerenádra?

Figyelt kérdés
Ez kötelező program?

2016. okt. 27. 09:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
33%

Jaj, ne nyivákoljatok már!

Én nem megyek szalagavatóra, én nem megyek szerenádra, én nem táncolok, én nem ballagok, és ezt nem merek, én azt nem merek...

Ennyire ne legyetek már nyámnyilák és szégyellősek!

2016. okt. 27. 11:49
 12/20 anonim ***** válasza:
60%

Számkivetett vagy az osztályban, kirekesztett vagy?

Nem tudsz elmenni ezekre az alkalmakra mert úgysem éreznéd jól magad? Akkor tényleg ne menj!

Pedig tök jó buli!

2016. okt. 27. 11:51
 13/20 anonim ***** válasza:
7%

Nem kötelező. Nem hiszem, hogy igazolatlan járnak érte, mivel szerenád eleve nem iskolai program és nem is iskolaidőben van.

Ezt a diákok szervezik maguknak, megy, aki akar. Nálunk sem volt mindenki. Pl. vidékiek. Mivel este volt, így nem tudtak volna hazamenni már normális busszal.

Szalagtűzésről szerintem nem lehet csak úgy ellógni. Azt az iskola szervezi. Mindenképpen beszéld meg az osztályfőnökkel, ha nem akarsz menni.

Ballagás szerintem kötelező.

Bankett nem kötelező, ezt is a diákok szervezik maguknak. De azért ott is szólj előre, hogy rád ne számítsanak.

2016. okt. 27. 11:55
 14/20 anonim ***** válasza:
Ja még annyi, hogy bolondballagás nálunk iskolaidőben volt. Suliból indultunk. Utána nyilván senki sem nézte, hogy ki hova tűnt, ki szakadt le az osztályból. Meg nyilván opcionális volt, hogy ki meddig marad.
2016. okt. 27. 11:56
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

így utolsó évben év végén nem fogja érdekelni a tanárokat,hogy ott vagy vagy sem. ezek a programok a diákok miatt vannak, nem szabadna ,hogy bárki is teherként élje meg.

ha nem szeretnél menni,ne menj.

viszont a bolond ballagás iskola időben szokott lenni,akkorra lehet kéne igazolás.

de a szerenád tuti órák után van , az esti órákban. ilyen időpontra miért kéne igazolás,ha nem vagy ott?

2016. okt. 27. 12:41
 16/20 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem nem mond semmit. Egyszerűen csak ne menj el. Észre sem veszik, hogy nem vagy ott.
2016. okt. 27. 13:41
 17/20 anonim ***** válasza:
*ne mondj
2016. okt. 27. 13:41
 18/20 anonim ***** válasza:
74%
A tanárok más oldaláról való megismerése nem fog menni az adott 10 percben, főleg sokan fel sem hívnak, de ha igen, attól sem ismered meg jobban, hogy felmész hozzá. Kérdező, ha téged nem érdekel egy estét-éjszakát átordító osztály és ebben nem szívesen veszel részt, én nagyon megértem. Azt is megértem, akinek ez a stílus és tevékenység tetszik, csak más típusú ember és kész.
2016. okt. 27. 15:57
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Ti egész éjjel ordítoztatok???

Furcsa egy osztályotok lehet.:D

2016. okt. 28. 22:51
 20/20 anonim válasza:
miért nem akarsz elmenni?- inkább ezt a kérdést tedd fel magadnak :)
2016. nov. 21. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!