Szerintetek a tanárom szemét lesz érettségin, ha nem megyek szerenádra?
Nem tudom,hogy meddig mehet el egy tanár,főleg az érettségin.Én is ebben az időszakban vagyok,és nekünk két tanárunk is szemét,a magyaros is meg a történelmes is.A magyaros volt az ofőnk.Én 4 évig azt mondogattam,hogy tuti nem megyek el a szerenádra hozzá(meg mindenki ezt mondogatta),és végül mindenki,aki eljött a tanáraink szerenádjára,az nála is ott volt.Volt,aki még jól is érezte magát.Én nem,én borzasztóan unatkoztam,meg alig vártam,hogy elmenjünk.
DE!
NEM BÁNTAM MEG,hogy ott voltam.Amikor május 21.-én magyar nyelvtanra be kellett mennünk,akkor kedves volt.Megdicsérte a lassú olvasásos fogalmazásom!:) Úgyhogy nagyon jól jöttem ki a szerenádból,meg legalább volt a 12 évemnek valami lezárása,de persze még folyamatban van ez a lezárás,és remélem sikerül teljesen lezárni a 12 évet,és megkoronázni egy érettségivel!:)
Neked is sok sikert,és NE HAGYD KI ŐT SEM!
A végén az életben el kell számolnunk magunkkal valahogy!Szerintem érdemes megbocsájtani.Nem fog senki sem szívatni téged,ha a maximumra hajtassz!Ne már,az a 3% írtó kevés!:)
Gondolkodtam azon, amit írtál. Van bennem olyan vélemény, hogy amíg a tanártól függ a jegyed, tegyél a kedvére, és nyeld le a sérelmeidet. Aztán érettségi után már semmi nem kötelez arra, hogy megismerd az utcán.
De most van bennem pár sör és belegondoltam a helyzetedbe... Miért megy a diák szerenádra? Hogy megtisztelje a tanárát (legalábbis eredetileg talán ez volt a funkciója, és nem a poén, hogy leitat). Bár ez a tanár, ha költőnő, biztos nem fogja belétek tömködni a pálinkát. Max. egy kis szolid pezsgőzés lesz és kész. Szerintem fel sem tűnik majd neki, hogy nem vagy ott... Nem hiszem, hogy a hetesnek majd jelenteni kell a hiányzókról :D És mivel láthatólag sz@rt rátok, szerintem ez a szerenád dolog is púp a hátán. Szóval azért mennek a diákok, hogy megtiszteljék a tanárukat (eredetileg). De ő megtisztelt titeket, téged azzal, hogy nem tanított normálisan? Nem. Hát akkor minek menj el? Én nem mennék el, menjen a francba a költőnő! Érettségin úgyis az alapján kell pontoznia, amit ott produkálsz, és nem pedig a bankett alapján (elvileg)! A leírásodból látszik, hogy pipa vagy rá, és ha már eszedbe jutott ilyen (idáig jutottál) hogy nem tartod "méltónak" arra, hogy elmenj a szerenádjára, akkor ne is menj el. Hidd el, így fogod a legjobban magad érezni, ha elmennél, akkor utána kiszolgáltatottnak éreznéd magad. Legyen büszkeséged!
És ha már 97% lett az írásbelid, akkor gondolom a szóbelit is kened-vágod. Szóval nem hiszem, hogy le tudnád rontani ezt, mert ha elmondod rendesen a tételt neki, kénytelen lesz jól pontozni, akár mit gondol rólad. Ha meg mégis rontanál 1-2%-ot, akkor oda se neki! Nem számít semmit igazából... (de nem hiszem, hogy rontasz). Úgyhogy nekem az a válaszom, hogy én nem mennék el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!