Most mit csináljak?
"Anya azt mondta hogy rúgjak bele semmi értelme beköpni, mert nem tudna semmit sem tenni az osztályfőnök.Belerúgni nem merek mert leszid a tanár"
Jól mondja az anyád,rúgd meg,de nem akárhol..használd ki,hogy lány vagy és rúgd tökön(ne aggódj nem mer utána piszkálni,én mindig így intéztem el a problémát,ha a fiúk piszkáltak és ha nem értetek a szép szóból és nem mertek többé szólni+a tanárok nem szidtak le ezért soha).Ne zavarjon,ha leszid a tanár előbb-utóbb úgyis lefog szidni valamiért(minden embert leszidnak a világon valamiért a tanárok).Szóval nyugodtan rúgd tökön,ha azután is piszkál,akkor meg számoljon a következményekkel(újabb tökön rúgás,de szerintem nem mer majd kockáztatni),ha tényleg ennyire nem képes normálisan viselkedni hiába szólsz és a tanár se tud mit tenni vele csak,hogy tud.Néha csak erőszakkal lehet a dolgokat megoldani(sajna)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!