Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szombaton lesz a szalagavató....

Szombaton lesz a szalagavató. Megtehetem, hogy nem megyek el?

Figyelt kérdés
Már az elejétől fogva úgy gondoltam,hogy felesleges,mi értelme van,meg semmi kedvem sincs táncolni,meg próbákon maradni.De végűl beleefyeztem,hogy táncolok,voltam is próbákon.De a párom kidobott,lecserélt egy 10.-es fiúra,azzal az ürüggyel,hogy én béna vagyok.Akkor mondtam,hogy csesszék meg,én nem táncolok.De most szombaton lesz és már bánt,hogy mindenki táncol,csak én nem.Már az egész hét erről szól.Mit fogok csinálni,amig a többiek táncolnak?Meg a szülőkkel is kötelező lesz táncolni,én meg azt se tudok,mert hát én nem tanultam táncolni.Megtehetem,hogy nem megyek be?Már össze van írva,hogy ki hova űl meg ki kivel vonul be.Nem fognak lecseszni?Meg van egy lány,akivel most irogatok,az is mit gondol majd,hogy "milyen gyerek ez,még a szalagavatójára se jött el".

2016. febr. 3. 16:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Menj el szerintem! Táncolni senkivel nem kell ha nem akarsz de illik.

Én nem voltam az enyémen mert nem tudtam lábra állni de a mai napig bánom hogy nem mentem el ilyen csak egyszer van egy ember életében.

2016. febr. 3. 16:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan megteheted. Amúgy dög unalmas az egész.
2016. febr. 3. 16:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne menj el, halál unalmas az egész, semmi értelme az ég világon.
2016. febr. 3. 16:44
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Milyen már, hogy lecserél a párod? A te szalagavatód lesz, a 10es táncoljon a sajátján. Én biztos nem hagytam volna annyiban, még az osztályfőnöknek is szóltam volna, ha nem tudunk megegyezni
2016. febr. 4. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!