Megtehetem? 16/l
Figyelt kérdés
Holnap beszélni szeretnék az egyik tanárnömmel és mivel hogy ma már nem tudtam tőle megkerdezni hogy neki mikor lenne jó, ezért nagyon gáz lenne ha facebookon kérdeznem meg??2013. nov. 13. 17:17
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem gáz o_o Nyugodtan, a lényeg hogy aztán tudjatok beszélni.
2/8 anonim válasza:
Igen megteheted. De szerintem csak akkor tanácsos ha tudod, hogy a tanárnő online arc és válaszol meg ha megbízol benne, hogy pl.: Nem fog kinevetni és elhíresztelni ezt a tanáriban de ha mondjuk több diákkal is Írogat (a mi sulinkban van ilyen tanár) akkor teljesen rendben. Vagyis: Te tudod milyen tanár így te tudod nem e lenne gáz.:)
4/8 A kérdező kommentje:
Ez az hogy nem tudom hogy válaszol e?? Mert ugye most kerültem új suliba és nem ismerem még annyira... Bár élőben tök aranyos, nem tudnam róla elképzelni.. Amúgy akkor ha ilyen lenne akkor lehet vissza sem jelölt volna facebookon..
2013. nov. 13. 17:32
5/8 anonim válasza:
Írhatsz neki nyugodtan,de persze kérj elnézést a zavarásért,vagy megkeresheted holnap a suliban is.
7/8 anonim válasza:
"kérj elnézést a zavarásért".... hol élsz te? :DDD
szerintem nagyon nem kell elnézést kérni.... ez a facebook, azért van, hogy beszélni lehessen (nagyrészt), hogyha meg be van kapcsolva a chat-e, akkor meg vessen magára, ha zavarja hogy ráír valaki...
egyáltalán nem gáz ha ráírsz. szent isten...
8/8 anonim válasza:
jajj bocsi, barátnőmet olvastam, azért volt ilyen fura.
de ha tanárnőd, akkor sem gáz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!