Hogy tudnám jobban viselni ezt az egészet?
Második évemet kezdvem egy pesti szakközépiskolában. Azt tudni kell, hogy nem ezt jelöltem meg annak idején, csak ide vettek fel végül. Úgy jöttem ide, hogy bejárok, kötelezettségeimnek eleget teszek, és megnézem kivel barátkozok ismerve a helyet. Mindig is jó tanunló voltam, és ezzel az iskolával se lenne baj, szerintem lenne egy szakközéphez képest jó színvonala, de az ide járók szörnyen lehúzzák. Sok a c.gány, a tananyaggal nem lehet rendesen haladni az osztály miatt. Itt kiközösítik az embert, ha nem egy gyenge jellemű hulladék mint az ide járók nagy része: az az elfogadott aki drogozik, piál, cigizik, vissza magyaráz a tanárnak, akadályozza azt aki valamire akarja vinni. Én úgy vagyok vele, hogy semmi baj nem lenne ezzel ha nem hátráltatná azt aki viszont tanulna.
Nem egyszer voltam/vagyok közutálat tárgya, csak mert nem vagyok olyan mint ők. Tény, többre tartom magam náluk, mert lenézem ezt a viselkedést és az ilyen tömény züllést. Mindigis hajtottak a fiúk, (ezért a lányok szemében persze r.banc vagyok) itt is volt hogy már-már elfajultak a dolgok. Mintha nem is emberek lennének az itteniek, nevelés nuku. Lassan úgy érzem, nem tudom mindig megvédeni magam. Leszólnak amiért normális vagyok, egy komoly párkapcsolatom van, mert tanulnék és szeretném vinni valamire, amíg ők attól érzik magukat felnőttnek hogy a hétvégén ki mennyire volt részeg, ki kivel mit csinált, árokban aludt beállva, ebben és ebben a szoli csőben feküdt. Nem inkább nekem lenne okom bántani őket akkor már, hogy mennyire közönségesek? :) Nevetséges ez az egész, kezd nagyon elegem lenni így szeptember előtt hogy tudom, mi vár. Nem tudom meddig bírom még türelemmel. Tartok tőle, egyszer robbanok. Nem egyszer volt hogy gyomorideggel keltem. Van önbizalmam, és visszaszólok ha úgy van, de már év végén is kezdtem nagyon besokallni.
Más iskola ami jó lenne nekem nem igazán van a környéken, és ez még a jobbak közé tartozik szakközepeket nézve.
Nem tudom mit csináljak. Nem akarok idegroncs lenni, de ez nem állapot.
Váltsak, vagy bírjam még, hátha megszűrik majd a diákokat? Vagy egyáltalán, hogy tudnám 'kizárni', figyelmen kívül hagyni ezeket a rossz embereket?
Úgy értem, hogy amikor nem csak a szövegelés volt hanem tettlegesség is. Tudom kezelni az ilyen helyzetek nagy részét, nem az a baj, csak lelkileg... sok.
Tudod általánosban is voltak ilyen dolgok de úgy voltam vele, erős vagyok, mit nekem pár ilyen élettelen, átvészeltem és nem foglalkoztam velük. De azért ez más.
Hát nem tudom, erőteljesen gondolkozom a váltáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!