Ezek a Teveclub-osok hogy-hogy még nem unták meg az egészet?
Olyan 2005 környékén, még kiskamaszként neveltem tevét. Azóta már elmúlt tíz év. Poénból felnéztem újra az oldalra, és még mindig ugyanazok a tevék vezetik a toplistát, mint 10 éve (pl.: Bill Clinton, de további sorrend is tök ugyanaz)
Hogy a fenében nem unták még meg az egészet? Ha jól emlékszem már két hetes kihagyás után is megdöglik a jószág, és hibernálni is csak egy hónapig lehet.
Nem tudom, én leghosszabb ideig két évig bírtam nevelni őket, aztán meghaltak. :D
Egyébként sok embert is meglehet ott ismerni, chaten anno mindig fenn lógtunk a kari tagokkal.
Én háromszor próbáltam ki, először 2007/8 körül. Szintén feltűntek az ilyen toplistás dolgok, mint neked, de szerintem az lehet mögötte, hogy ők ilyen törzstagos, alapítós tevék (emberek). Tehát szponzoráltak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!