Szerintetek 9. -ben hogyan kezdjek?
Figyelt kérdés
Most megyek 9.-be és az lenne a kérdésem hogy kezdjek el viselkedni ? Viccesen, nyíltan, zàrkózottan, esetleg aggresszívan ? Előző suliban kicsit inkàbb a lúzerekhez tartoztam de a végén kezdtem màr magam felküzdeni (vagy csak mi lettünk okosabbak)2016. aug. 14. 10:17
11/12 anonim válasza:
Legyél önmagad de azért erőfeszítéseket is kell tenni hogy ne legyél zárkózött, nyiss a többiek fele. Ha szerveznek valami programot, vegyél részt benne, akkor is ha épp olvasni lenne kedved.
12/12 anonim válasza:
Mindenki izgulni fog egy kicsit emiatt.. Ahogy már előttem is mondták igazából csak az a fontos, hogy beszélgess az emberekkel ez az év az ismerkedésről fog szólni, idő mire kialakulnak a dolgok. Szervezzetek közös programokat, mert ezek igazán összetudják hozni az embert pl. Ha egy bandáért rajongtok mind, menjetek koncertre, vagy csak moziba. Találj az emberekkel közös érdeklődést, úgy bizots tudtok majd miről beszélni. És nyilváníts ki véleményt a felvetülő témákban, mert így látni fogják, hogy nem egy sarokban ülő típus vagy akinek a hangját sem lehet hallani, és így megmutathatod ki is vagy.
A kinézeted miatt ne aggód, az a lényeg, hogy a ruháid, stb. Téged tükrözzön
16\l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!