Szerintetek 9. -ben hogyan kezdjek?
De mivan ha az igazi énem csicskànak alkalmas ?
Köszi mibdenki
Jajj de rég volt amikor még én is emiatt izgultam :) most meg a végzős év miatt parázhatok :D
Saját tapasztalatból mondom,hogy felesleges megjátszanod magad,mert később úgyis kiderül,hogy milyen vagy valójában. Én 9.be rögtön görcsösen beakartam illeszkedni,és mindenkivel jóban lenni. Ezért totál idiótán viselkedtem,akaratomon kívül,hogy felhívjam magamra a figyelmet... Mivel általános iskolában kiközösítettek,nem akartam hogy ez megint megtörténjen,ezért gondoltam azt,hogy ha magamat adom úgysem fognak szeretni,vagy csak egy unalmas felejthető alak leszek. És mivel tényleg elég hülyén viselkedtem,úgy is bántak velem..Nem szerettek. Utólag visszagondolva,nem csodálom. 10.re kezdtem végre magamat adni,és többen nyitottak felém. 11.ben pedig széthullott konkrétan az osztály,mindenki utál mindenkit de valahogy én mindenkivel elvagyok,és igaz barátokat is találtam időközben,többet is!:) És megkaptam több embertől is,hogy furcsa voltam 9.ben,de látták hogy az nem a valódi énem volt
Szóval csak add magadat,ne akarj más lenni! Ha csendesebb tipus vagy,akkor maradj is az,ha viccesebb akkor viccelődj. Csak lazán! :) 18/L
Köszönöm mindenkitől!
És az baj ha nem nézek ki jól ?
A szépség teljesen relatív, van akinek te vagy a legszebb/leghelyesebb,de mindig lesznek olyanok is akiknek nem fogsz tetszeni :) Igényes legyél,ápolt, ennyi a lényeg! Ha ennek ellenére valaki még is a kinézeteden akad fent, annak még nagyon nem nőtt be a feje lágya .. :)
Legyen egy kis önbizalmad,mosolyogj sokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!