Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek is . Az osztályfőn...

Szerintetek is . Az osztályfőnönököm?

Figyelt kérdés
Volt egy eléggé rossz napom és leírtam amit érzek, ki kellett írnom magamból és nem volt más csak a tájákoztatom. Én utána kiradíroztam, aztán beszedte az osztályfőnök és furcsáltam is, hogy miért van nála ilyen sokáig. Erre el kellett mennem pszihologushoz aztán kérdi tudom-e miért vagyok ott, fel tudja olvasni szóról szóra mindent amit írtam, meg jött valami gyámügyes is hozzám. UV fénnyel nézegette a volt ofőm, vagy mi? És miért kutakodott utánam? Már nem most volt, hanem amikor még volt suli, de azóta is pszihologushoz kell járnom, mert muszáj... köteleznek.
2016. júl. 13. 14:02
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
*Szerintetek is ... az osztályfőnököm.
2016. júl. 13. 14:03
 2/28 anonim ***** válasza:
91%
Tessék?
2016. júl. 13. 14:04
 3/28 A kérdező kommentje:
Te talán nem tudsz olvasni? Csak azután válaszolj, miután megértetted a kérdést.
2016. júl. 13. 14:09
 4/28 anonim ***** válasza:
81%

Igen, az osztályfőnököd szerintem is az osztályfőnököd. (Ellentétben a pszichológusoddal meg a gyámügyessel.)

Anélkül, hogy tudnám, hogy mit írtál le, sokat nem tudok hozzáfűzni, azon kívül, hogy enyhe kamuszagot érzek.

5/28 anonim ***** válasza:
92%
Valószínűsítem 10-14 év közti tini vagy, és érdekes problémákat írtál le oda. A te érdekedben kell pszichológushoz járni hogy a későbbiekben ne legyen bajod. Ne úgy fogd fel hogy ő rosszat akart neked. A problémádra kell megoldás...pszichológusnál ezeket kibeszélheted.
 6/28 anonim ***** válasza:
81%
Melyik szót keresed? Törődő, aggódó, féltő? Segíteni akart és te most elmondod mindenféle szemétnek és ebben kérsz megerősítést? Nem csoda hogy még mindig oda kell járnod.
2016. júl. 13. 14:10
 7/28 A kérdező kommentje:

Hol írtam olyat, hogy szemét? Idéznéd? Csak nem kellene beleszólnia seninek az életembe. Van elég gondom nélkülük is.

Akik okoskodnak, azok hibátlanok? Soha még semmit nem írtak el? Kétlem...

2016. júl. 13. 14:15
 8/28 anonim ***** válasza:
77%
Tessék?=Kamu kérdés.
2016. júl. 13. 14:16
 9/28 anonim ***** válasza:
76%
És csak az az egy db fehér lap volt kéznél?
2016. júl. 13. 14:17
 10/28 A kérdező kommentje:

#8:

Ezek után a te válaszodra nem vagyok kíváncsi, csak ha szerzel magadnak észt is az agyadba. Te minden kérdéshez azt írod, hogy kamú. Nem kell válaszolnod. Keress magadnak egy másik kérdést a trollkodáshoz. Kőszönöm!

2016. júl. 13. 14:19
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!