Miért kell nekem humán tantárgyakat tanulni, amikor én
épitészmérnők akarok lenni? Kit érdekelnek a királyok.
Meg az a sok nyelvtani elemzés amikor nincs is hasznuk.
Ráadásul tele van a történelem hazugságokkal!
Ó és akkor még nem is volt művészettörténeted, egy rendes építésznek tudnia kell az építészeti korokat mert elég gyorsan hiteled veszted ha a megrendelő közli hogy egy korai szecessziós stílusú lakóházat szeretne barokkos homlokzattal te meg nézel hogy mivan az meg milyen.
2016. júl. 14. 22:19
22/26 anonim válasza:
Az iskola nem mesterséget tanít, hanem általános műveltséget ad. Meg egy teszt az egész - pl. tudsz-e tanulni, megértesz-e egy szöveget, ha elolvasod, van-e kitartásod. Akiben ezek nincsenek meg, semmiféle egyetemre nem való, de még érettségije sem lesz és megy szalagmunkásnak. Aki képes megérteni és megtanulni egy történelemleckét, az később képes lesz pl. építészként elolvasni egy szerződést, egy helytörténeti leírást. Aki nem képes rá, hiába tud rajzolni, ne akarjon értelmiségi karriert.
2016. aug. 10. 22:06
23/26 anonim válasza:
Nálad a legnagyobb baj nem az, hogy ezeket nem akarod tanulni, hanem az, hogy makacs kis hülyegyerek vagy. Nem olyan válaszokat kaptál, amilyeneket akartál, ezért kiemelted a kérdést, de az új válaszokat már nem cáfolod meg. Hogy miért? Mert nem tudod mivel, mert legbelül nagyon jól tudod, hogy igazuk van, de ragaszkodsz ahhoz, amit egyszer gondoltál, és kimondtál, akkor is, ha már tudod, hogy nem igaz. Sok problémád lesz még az életben, ha nem tudod beismerni, hogy tévedtél.
2016. nov. 20. 12:16
24/26 anonim válasza:
Szerintem te csak szimplán lusta vagy tanulni.
Aki történész akar lenni, az minek tanuljon kémiát?
Aki tudománnyal szeretne foglalkozni, annak minek a tesi/ének/rajz?
Te milyen történelmi hazugságokra gondolsz? Mondasz egyet? Az igaz, hogy ugyanazt az eseményt más országok máshogyan élik meg, de ez nem egynlő a hazugsággal.
15/L
2016. nov. 20. 12:58
25/26 anonim válasza:
Ez most így utólag jutott eszembe. A történelemnek szerves része az akkori korok művészetei. Igen, az építészet is. Tudod, hogy mi a különbség az ión és dór oszlopok között. A megrendelőd tudni fogja. És én ezt töriből tanultam.
15/L
2016. nov. 20. 13:01
26/26 anonim válasza:
Válszolók! Ti milyen beosztásban vagytok? Mivel foglalkoztok? Ez csak egy szimpla kérdés, és valóban érdekel, mert nem értem ezt a hozzáállást a kérdezőhöz. Semmi rossz nincs a kérdésében, de valoban eleg kiabrandito tud lenni, ha egy ertelmiségi egy egyszerű alapszót helytelenül ír... De mi ez a stílus?! Nem értem komolyan, néhány komment hangvételét!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!