Miért kell nekem humán tantárgyakat tanulni, amikor én épitészmérnők akarok lenni? Kit érdekelnek a királyok. Meg az a sok nyelvtani elemzés amikor nincs is hasznuk. Ráadásul tele van a történelem hazugságokkal!
Akkor ne tanuld, egy gonddal kevesebb.
De utána ne szóld le a leendő megrendelőt, hogy milyen hülye, azt sem tudja, hogy statikailag megvalósíthatatlan, egy történészprofesszornak igazán lehetne ennyi magához való esze. Mert ő meg a fizikát nem tanulta egyáltalán, hiszen minek is neki?
(előre, ifjak, legyetek ti is szakbarbárok, általános műveltség nélkül, mer' az a jó buli!)
3-mas!
Persze tudom,de ott tervrajz kell
1-es'
Nem beszélve arról ,hogy a gazdag emberek mint tudomány által lettek gazdagok:)
hányadikos vagy?
a tervrajzot meg kell ám tervezni, skiccpauszon, el kell tudni mondani az építkezésen, lerajzolni a szakmunkásoknak krétával egy kőre, mi a feladat- szóval NAGYON kell a szabadkézi rajz. Nagy építészek mind gyönyörűen rajzolnak. A tervek feldolgozása megy csak gépen.
Olyan a rajz az építésznek, mint szónoknak a beszédművészet. Az építészet a tudomány, a technika és a művészet között foglal helyet, mind kell...
Renzo Piano rajzai
9#
Rajzolási készségem jó:) gyerekként is imádtam rajzolni,de itt már tervrajz van modernebb változat amit számítástechnika segítségével tudsz tökéletesíteni az ember :)és gyorsabb ,sok időbe tellene szerintem szabad kézzel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!